Stiri Politice

Bomba momentului pe scena politică! Se va face un guvern PNL-UDMR-USR-REPER

Revoltă în PNL! Dezvăluirile care pot rupe coaliţia. Ce i-au spus liberalii lui Nicolae Ciucă

Bomba momentului pe scena politică! Planul ascuns al premierului Nicolae Ciucă, devoalat. Se rupe cioaliţia cu PSD. Asta crede jurnalistul Ion Cristoiu care prevede un scandal uriaş între cele mai mari două partide din România la acest moment.

Nicolae Ciucă nu va pleca din funcţia de premier, de la Palatul Victoria. Mai mult, rotativa este în aer. Cel puţin asta susţine jurnalistul Ion Cristoiu. Publicistul și scriitorul a detonat bomba momentului pe scena politică din ţara noastră.

Ion Cristoiu susţine că PSD nu mușcă din electoratul PNL. În direct la Marius Tucă Show, emisiunea gandul.ro, Cristoiu a spus totul. „Nu se va ajunge la rotativa guvernamentală. Va fi aruncat peste bord PSD-ul înainte de rotativă. Se va face un guvern PNL-UDMR-USR-REPER și alții.

Bomba momentului pe scena politică!

Tot Ciucă va fi la guvernare. PSD-ul nu mușcă din electoratul PNL. Degeaba atacă dacă nu mușcă. Partidele care sunt apropiate își macină electoratul”, a spus Ion Cristoiu.

La finalul lunii mai ar urma să aibă loc rotativa la Guvern. Ciucă ar urma să-şi dea demisia din fruntea Guvernului pentru a-i lăsa locul lui Marcel Ciolacu, şeful PSD. Mai mult, ar urma ca şi mai mulţi miniştri să-şi dea demisia pentru a se face rocada. Totuşi, au apărut deja scandaluri în spaţiul public între cei de la PSD şi PNL. Unii nu sunt de acord cu demisiile unor miniştri şi s-a spus deja că s-ar putea amâna rotativa. Asta s-ar întâmpla pentru că România ar pierde milioane de euro din PNRR dacă s-ar schimba şefii ministerelor.

To Top