Stiri Politice

Banii românilor, în pericol! Ministrul PSD care este responsabil pentru dezastrul din PNRR

Banii românilor, în pericol! Ministrul PSD care este responsabil pentru dezastrul din PNRR
Marcel Ciolacu Sursa foto Facebook

Banii românilor, în pericol! S-a aflat cine este ministrul PSD care este responsabil pentru dezastrul din PNRR. Sunt probleme uriaşe, iar România riscă să piardă sume extrem de importante. O spune europarlamentarul PNL, Gheorghe Falcă.

Gheorge Falcă, europarlamentar PNL, atrage atenţia referitor la restanțele din PNRR. România riscă să piardă miliarde. Unul dintre responsabili este chiar ministrul Muncii, Marius Budăi.

Marius Budăi nu a făcut o lege a pensiilor care să le taie pe cele speciale, iar România riscă să piardă miliarde de euro din PNRR. ”Dacă nu realizăm reformele până în martie, nu luăm tranșa din martie. Asta nu înseamnă că nu o iei de tot, asta înseamnă că vei munci până în aprilie, mai, iunie și în momentul în care îți finalizezi reformele, atunci vei lua tranșa . Domnul ministru (Marius Budăi-n.r.) îl văd foarte vocal la televizor, dar suntem în urmă cu trei jaloane generate de Ministerul Muncii”, a spus Falcă, în direct la rfi.ro.

Ministrul PSD care este responsabil pentru dezastrul din PNRR

Dar asta nu e tot. Eoruparlamentarul PNL, Gheorghe Falcă, a vorbit şi despre rocada din mai de la guvernare. Tot mai multe voci spun că rocada nu ar mai avea loc în luna mai, lucru care a stârnit furia în PSD. La finalul lunii mai ar urma ca Nicolae Ciucă să-şi dea demisia din fruntea Guvernului.

Mai mult, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui să-l nominalizeze pe şeful PSD, Marcel Ciolacu, pentru funcţia de premier. Ar fi mai mulţi miniştri care ar vrea să se amâne rotativa. Asta ca să nu-şi piardă funcţiile. ”În primul rând, rocada trebuie să fie făcută în litera protocolului. Scrie că se schimbă prim-ministrul, scrie că se schimbă miniștri. Punct. Restul sunt doar povești ale politicienilor care vor să creadă că doar ei au dreptate sau cineva dorește să nu se respecte protocolul decât în poziția de prim-ministru și să se renegocieze tot sistemul, ceea ce ar fi o mare greșeală”, a mai spus Gheorghe Falcă, conform sursei citate.

To Top