Stiri Politice

Banii din spatele AUR sunt banii lui Coldea! Dragnea, despre George Simion: Sluga lui Coldea

George Simion aruncă bomba în Parlament! Prima decizie luată în scandalul legat de Victor Pițurcă

Fostul Șef PSD a declarat la Realitatea PLUS că banii pe care i-a folosit George Simion pentru a construi AUR sunt veniți de la Coldea și de la oamenii controlați de acesta. În replică, Simion spune că nu s-a întâlnit cu Florian Coldea. Jurnaliștii Realitatea Plus au încercat să obțină un punct de vedere de la Florian Coldea, dar fără succes.

“Să o voteze pe Kovesi, pe George Simion, omul lui Coldea, de fapt, sluga lui Coldea.

Nu poți să spui că este omul lui Coldea, fiindcă totuși Coldea îl ținea undeva pe la glezne, pe la șitreturi, adică nu îl băga în seamă foarte mult. Doar îl folosea, cum îl folosește și acum. Banii din spatele AUR sunt banii lui Coldea”, a afirmat Dragnea, la Realitatea PLUS.

George Simion: Eu nu l-am văzut niciodată pe Coldea

“Vine la dumneavoastră la televiune acest infractor și spune minciuni despre mine. Eu nu l-am văzut niciodată pe Coldea, nu am stat la șprițuri. Eu îl consider pe Coldea, alături de Dragnea și toată șleahta lor, unul dintre cei mai toxici oameni pentru România”, a replicat George Simion. S-a vorbit mult despre implicarea serviciilor în politica din România. Apropierea lui Simion de servicii apare și în finanțarea primită de asociațiile pe care le conduce.

Asociația „Onoare și Patrie”, unde Simion este vicepreședinte, a primit donații de 50 de mii de euro de la politicieni apropiați de serviciile secrete.

Asociația „Onoare și Patria” a fost parte a platformei unioniste Acțiunea 2012, principala umbrelă sub care George Simion, în prezent co-președinte și deputat AUR, a militat pentru unirea Republicii Moldova cu România.

Printre unitățile militare care au donat se numără UM 0472 București (SRI) și UM 0149 (SPP).

To Top