Stiri Politice

AUR a făcut super scandal la comisii în Parlament: Tu eşti patron de faliment în România

Cine va ajunge președintele României? "Dacă AUR intră în turul II lucrurile sunt clare"

Mai mulţi deputaţi de la AUR, printre care şi liderul partidului, George Simion, i-au cerut, marţi, demisia vicepreşedintelui ASF Cristian Roşu, care a fost prezent la Comisia economică din Camera Deputaţilor, unde s-a discutat despre proiectul de modificare şi completare a Legii nr. 260/2008 privind asigurarea obligatorie a locuinţelor împotriva cutremurelor, alunecărilor de teren şi inundaţiilor.

În timpul şedinţei, parlamentari ai AUR au afişat pancarte cu mesaje precum: “PSD-PNL-UDMR pregătesc privatizarea a tot ce mai are statul român”, “Nu fiţi complici la distrugerea şi trădarea poporului român”.

După şedinţă, Cristian Roşu a fost întrebat de ziarişti în legătură cu sporurile acordate conducerii ASF.

“Nu sunt sporuri. (…) Puteţi să le spuneţi prime. Da, au fost egale cu un salariu, au fost trei într-un an. Ele au fost date la toţi salariaţii prin contractul colectiv de muncă, care nu a fost negociat de mine. Le merităm. Firma Euroins sau City nu au dat ele faliment, ci noi am cerut falimentul”, a precizat el.

“Tu eşti patron de faliment în România. Ai 10.000 de euro pe lună ca să fii patron de faliment”, i-a strigat deputatul AUR Dan Tanasă.

La rândul său, deputatul AUR George Simion i-a spus vicepreşedintelui ASF că trebuie să anunţe când îşi dă demisia.

“Aţi spus că meritaţi bonusul de performanţă. Cum meritaţi? Credeţi că aţi fost performant?”, a întrebat Simion, iar vicepreşedintele ASF a răspuns că da.

“Pentru falimentul a două companii mari aţi fost performant şi v-aţi dat 15.000 euro. Nu credeţi că este o sfidare la adresa poporului român? Vă rugăm, părăsiţi Comisia economică. Ai nenorocit românii”, i-a mai spus George Simion.

To Top