Stiri Politice

Ați pompat rahat în ventilatorul de propagandă! Cristian Ghinea, mesaj dur pentru PSD și PNL: Chelneri

Ați pompat rahat în ventilatorul de propagandă! Cristian Ghinea, mesaj dur pentru PSD și PNL: Chelneri

Fostul ministru USR al fondurilor europene, Cristian Ghinea, a scris pe contul său de Facebook o postare în termeni extrem de duri pentru miniștrii din guvernul condus de Nicolae Ciucă, dar și pentru Marcel Ciolacu.

Înțeleg că e dramă mare la Marcel Ciolacu că trebuie totuși să taie din pensiile speciale. Și că fără banii din PNRR sunt în chiloți în zăpadă. Și parcă nu ar mai vrea să fie prim ministru, că e bine așa, să guverneze el dar să răspundă Ciucă, că e mai tolomac și cu gumă în păr.

Păi, ce să zic, Marcele?

Am tot spus chestiile astea. Ai ascultat de Boloș, un tip de care se face mișto la Bruxelles, care v-a asigurat că nu e grav cu pensiile, că îi face el din vorbe.

V-ați umflat mușchii că mergeți la Bruxelles și rupeți capul la PNRR și le arătați voi lor.

Cristian Ghinea: Se apropie funia de par

Acolo e băiat de mingi Negrescu, care schimbă în fiecare săptămână regulamentele europene și toată UE tremură de frica lui, nu? Bine, asta doar pe Facebook-ul lui. Trăiți în propria bulă în care confundați yes-menii și propaganda cu informația. Și cumva vine nota de plată.

Parcă e eficient Boloș și trebuie să rămână la rotativă, că e un chelner care zice ”Da, șefu” la orice trăznaie. Dacă lucrezi cu chelneri la chirurgie financiară, nu te mira că dă cu virgulă.

Pe negocierile mele cu Comisia Europeană, în 2022 și 2023 trebuiau să fie în România 17 miliarde de euro. Cea mai mare parte din PNRR, în primii doi ani de implementare, ca să duduie șantierele.

Boloș a adus 2,6 miliarde euro în 2022. Și a ratat alte 3 miliarde. A se ghici câți bani aduce anul ăsta.

Ah, e cu reforme și din astea? Păi, nu v-a zis Boloș că le drege el și Budăi că schimbă el PNRR?

Chelneri.

După ce v-ați isterizat un an și ceva cu pupat mușchii în oglindă, se apropie funia de par. Ați pompat rahat în ventilatorul de propagandă și ați crezut că e pe bune, a scris Cristian Ghinea.

To Top