Stiri Politice

Atac devastator la adresa ungurilor! Opoziţia dă de pământ cu cei de la UDMR. Nu mai au nicio şansă

Atac devastator la adresa ungurilor! Opoziţia dă de pământ cu cei de la UDMR. Nu mai au nicio şansă

Atac devastator la adresa ungurilor! Opoziţia dă de pământ cu cei de la UDMR. Nu mai au nicio şansă. Din punct de vedere politic, nu este nevoie de UDMR la guvernare, având în vedere că PSD și PNL au împreună peste 60% din Parlament.

Cel puţin asta spune deputatul USR Claudiu Năsui, fost ministru al Economiei. Întrebat cum se va răsfrânge episodul ANRE asupra negocierilor din coaliție, deputatul USR a spus clar.

„Din punct de vedere politic, nu este nevoie de UDMR la guvernare. PSD + PNL au peste 60% din Parlament, deci nu au nevoie neapărată de UDMR și astăzi au demonstrat lucrul acesta. UDMR este la guvernare pentru că a insistat PSD, și încă cu niște ministere importante, dintre care probabil cel mai important minister, anume cel al Dezvoltării, care este la UDMR, unde se dau faimosul „Anghel Saligny”, PNDL, e pușculița aceia cu bani publici către primari și firme de partid de care am vorbit de nenumărate ori”, a spus Năsui, în direct pe B1TV.

Atac devastator la adresa ungurilor!

„Motivul pentru care UDMR este la guvernare și pentru care PSD a insistat și zice că n-a vrut să facă guvenarea fără UDMR este pentru că UDMR a fost întotdeauna un cap de pod al PSD, chiar și în guvernările de dreapta.

Dacă în 2024 sau în 2028, sau în alt moment, că politica e un pendul, azi e într-o parte, mâine e în alta, va fi încă o dată PSD în opoziție și va trebui să se facă o majoritate, e greu de conceput cum s-ar face ea fără UDMR și ei vor fi un cap de pod al lor în guvernare. De aceea, îi vor acolo și îi vor menține, dar nu cu orice funcție”, a adăugat Claudiu Năsui.

To Top