Stiri Politice

Atac devastator la adresa lui Nicolae Ciucă! Guvernul distruge viitorul copiilor. Legea care a stârnit un scandal imens

PNL, pe un butoi cu pulbere! Scandal uriaş în interior. Fostul preşedinte ar putea fi dat afară
Nicolae Ciuca, sursa foto: facebook

Atac devastator la adresa lui Nicolae Ciucă! Guvernul distruge viitorul copiilor României, conform unui lider al celor de la USR. S-a aflat care este legea care a stârnit un scandal imens în Parlament. Deputata celor de la USR, Diana Stoica, vine cu afirmaţii, dar şi cu acuzaţii grave la adresa Executivului.

Nicolae Ciucă a dat aviz negativ proiectului prin care s-ar fi instituit zone curate de jocuri de noroc în jurul şcolilor, dar şi a parcurilor. Decizia a scos-o din minţi pe una dintre iniţiatoarele acestei legi. Este vorba despre deputata celor de la USR, Diana Stoica.

Aceasta îl face praf pe premier într-o postare pe facebook. Nu se opreşte aici. Spune că nu va renunţa la acest proiect de lege. “Guvernul joacă la păcănele viitorul copiilor

Astăzi, Guvernul PSD PNL UDMR, condus de Nicolae Ciucă a dat aviz negativ proiectului de lege pe care l-am inițiat împreună cu Filip Havarneanu, prin care instituim zone curate de jocuri de noroc în jurul școlilor si al parcurilor.

Astăzi, Guvernul sărăciei a decis să ocrotească patronii din industria jocurilor de noroc, în loc să protejeze copiii și persoanele vulnerabile care suferă de această adicție.

Jocurile de noroc împânzesc România. Românii trăiesc drame teribile din cauza acestei patimi. În fiecare zi îmi scriu mame și soții care îmi povestesc cum familiile lor suferă din cauza acestor dependențe. Și-au pierdut casele, serviciile, economiile de o viață. Unii dintre ei ajung să se sinucidă.

Atac devastator la adresa lui Nicolae Ciucă!

Cum le răspunde @nicolae ciuca acestor mame si soții?

Cum le explică că Guvernul României se hrănește din sărăcia și nenorocirea lor? Din banii aduși de reclamele agresive, din taxele și impozitele lor — toți pătați de sângele românilor?

Nu vom renunța. Vom lupta pentru ca acest proiect de lege, precum și celelalte prin care reglementăm reclamele sau oferim sprijin celor care suferă de această adicție, să devină literă de lege și să protejăm oamenii”, a spus Diana Stoica pe o reţea de socializare.

To Top