Stiri Politice

Atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis! Cum i-a minţit pe români. Un fost premier l-a făcut praf în direct

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Surpriză uriaşă înaintea alegerilor prezidenţiale. Este dezvăluirea momentului
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis! S-a aflat cum i-a minţit pe români actualul şef al statului. Un fost premier l-a făcut praf în direct şi a dat cărţile pe faţă. Iohannis a câştigat două mandate la Palatul Cotroceni în opoziţie cu cei de la PSD.

În realitate, Klaus Iohannis a numit 3 premieri ai social democraţilor şi e pe cale să-l desemneze şi pe actualul preşedinte PSD, Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis l-a învins pe Victor Ponta în 2014. Atunci, actualul şef al statului a câştigat primul mandat la Palatul Cotroceni. A avut un mesaj clar. ”Vă scap de PSD”, a spus atunci Iohannis. Totuşi, în ultimii 9 ani a numit 3 premieri de la PSD și este pe cale să-l numească pe al patrulea, în persoana lui Marcel Ciolacu.

PSD trebuie să ia măsuri, unele bune, dureroase, pe zona economică. Că stăm să vedem ce chef are Iohannis, dacă aruncă paltonul sau nu… După nouă ani am văzut. Domnul Ciolacu va fi al nouălea premier de pe vremea lui Iohannis. Dacă aș schimba de nouă ori premierul și mereu ne-a fost mai rău, poate-l lăsa pe Ciolacu să-și termine mandatul.

Atac devastator la adresa lui Klaus Iohannis!

Fac un comentariu pentru foci. ‘Votați să va scap de PSD!’. A pus (n.r. – Iohannis) trei premieri de la PSD. O să-l pună și pe al patrulea. Atât au în minte focile. Sincer, ca și competență administrativă (…) la PNL e jale”, a mai transmis Victor Ponta, în direct la România TV.

Iohannis va preda mandatul la finalul lui 2024. Conform Constituţiei, nu mai are voie să candideze pentru încă 5 ani. În acest moment, niciun partid dintre cele care contează, nu şi-a numit niciun candidat pentru Palatul Cotroceni. PSD are pe listă mai multe nume. Este vorba despre adjunctul NATO, Mircea Geoană, despre şeful partidului Marcel Ciolacu sau Gabriela Firea, ministrul Familiei.

De cealaltî parte, PNL pare să meargă pe mâna actualului premier, Nicolae Ciucă. AUR nu are candidat, iar George Simion ar înclina să nu candideze. Laura Codruţa Kovesi este foarte bine văzută în sondajele de opinie. Fosta şefă DNA, actuală şefă la parchetul Europeană, ar putea fi susţinută de către cei de la USR.

To Top