Stiri Politice

Atac devastator la adresa coaliţiei! Opoziţia a dat asaltul final. Avertisment pentru toţi românii

Atac devastator la adresa coaliţiei! Opoziţia a dat asaltul final. Avertisment pentru toţi românii

Atac devastator la adresa coaliţiei! Opoziţia a dat asaltul final. Avertisment pentru toţi românii. Unul dintre liderii din Opoziţie a pus punctul pe i. I-a făcut praf pe cei din Guvern. Ludovic Orban a spus clar. PSD şi PNL trebuie să plece de la Palatul Victoria.

Oameinii lui Nicolae Ciucă au fost umiliţi public. A făcut-o fostul premieri, Ludovic Orban. Acesta a tunat la adresa Executivului, care, în prezent, „cuprinde oameni care nu ar trebui angajaţi nici administratori la asociaţii de proprietari”.

Preşedintele partidului Forţa Dreaptei, Ludovic Orban, a declarat că actuala guvernare este una jenantă. Mai mult, acesta a spus că Guvernule cuprinde oameni care nu ar trebui angajaţi nici administratori la asociaţii de proprietari. I-a nominalizat pe Petre Daea, Marius Budăi, Virgil Popescu şi Lucian Bode.

Ludovic Orban a fost prezent, sâmbătă, la Congresul extraordinar al PMP. „Cei care se află astăzi la putere îşi imaginează că sunt pentru totdeauna. Vă spun că se îmbată cu apă rece. Au mai fost puteri de la FSN, de la PDSR-ul condus de Năstase.

PSD-ul condus de Ponta, PSD-ul condus de Dragnea şi aşa mai departe, au mai fost puteri care şi-au imaginat că nu mai contează alegerile în România şi că voinţa cetăţenilor români nu contează. Şi de fiecare dată s-au înşelat. Astăzi, este adevărat, că dacă deschizi televiziunile aşa-zise libere din România nu vezi decât vocile puterii.

Vocile opoziţiei, în special ale opoziţiei politice, aproape nu există. Puterea actuală foloseşte banii publici nu ca să încurajeze democraţia, nu ca să încurajeze libertatea de exprimare, nu ca să încurajeze pluralismul din societatea românească.

Puterea foloseşte banul public, plătit din taxele şi impozitele cetăţenilor români ca să impună cenzura. Ca să pună botniţă tuturor acelora care nu sunt de acord cu guvernarea catastrofală a acestei struţo-cămile. Nu se pricep la nimic decât la a pune pumnul în gură opoziţiei şi la a folosi pârghiile de putere pentru a genera noi şi noi clienţi politico-electoral”, a declarat Orban.

El susţine că în România nemulţumirea este în creştere. „Rămâi aşa, cu impresia că nu mai e nimic de făcut în ţara asta, că ar trebui să ne predăm toţi şi că ar trebui să ne vedem fiecare de viaţa noastră.

Să îi lăsăm pe ei să conducă în continuare, că nu există nicio şansă. Este fals. În România nemulţumirea este în creştere. Românii percep foarte prost această guvernare, adică o percep aşa cum este. Este o guvernare jenantă, penibilă, care cuprinde oameni care în mod normal nu ar trebui angajaţi nici administratori la asociaţii de proprietari.

Atac devastator la adresa coaliţiei!

De la Daea până la Budăi, de la Virgil Popescu până la plagiatorul Bode, avem un spectacol sinistru al incompetenţei guvernamentale. Impostură şi incapacitate de a găsi soluţii care să rezolve problemele de zi cu zi ale românilor”, a mai precizat liderul de la Forţa Dreptei.

Orban a mai transmis că politicienii de drepta nu au voie să lase România aşa cum este acum din punct de vedere politic.

„Problema este că foarte mulţi români şi aici trebuie să fim oneşti, nu văd încă alternativă. Sigur PSD-ul vrea să le arate românilor alternativa care le convine lor. O alternativă şi mai nefrecventabilă şi mai nostalgic comunistă şi mai lipsită de democraţie, pe care o promovează zi de zi, dar care, în fapt, nu este o alternativă.

Este o alternativă de laborator născută din coasta PSD, care are o unică misiune să dea, exact ca în anul 2000, un candidat de tur doi care să garanteze alegerea ca preşedinte a candidatului PSD. Noi nu avem voie să lăsăm România aşa cum arată astăzi din punct de vedere politic, cu PSD la putere şi cu o alternativă care e mai rea decât PSD.

Există în România o majoritate tăcută. O majoritate care nu se manifestă, o majoritate de oameni cu bun simţ, cu bună creştere, oamenii cărora le place cartea, munca, legea şi Biblia, oameni care sunt morali, oameni care au făcut ceva în viaţa lor, oameni care îşi doresc cu totul şi cu totul altceva”, a conchis Orban.

To Top