Stiri Politice

Asta este poliția politică a lui Iohannis! Liviu Dragnea: Eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic

Asta este poliția politică a lui Iohannis! Liviu Dragnea: Eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic

Liviu Dragnea a avut o primă reacție după decizia Înaltei Curți în dosarul Belina, în care Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării, a fost achitată definitiv.

La vremea când a pornit acest dosar, Liviu Dragnea era președinte al PSD și era acuzat că insula Belina a fost luată de firma Tel Drum pentru a-i servi drept oază de relaxare.

În urma deciziei judecătorilor, Liviu Dragnea a oferit un interviu pentru stiripesurse.ro, în care a declarat că decizia judecătorilor demontează o mare legendă și se întreabă cine va răspunde pentru carierele și viețile distruse ale oamenilor care au fost acuzați de către procurorii DNA și achitați pe linie de către judecătorii ICCJ.

R. Sevil Shaidehh și ceilalți oameni implicați în Dosarul ”Belina” au fost achitați de către judecători. Cum vedeți acest verdict, în lumina a ceea ce a fost atunci când a debutat acest dosar? Un ministru a fost luat din Guvern și dus la DNA, iar câțiva ani mai târziu este achitat.

Liviu Dragnea: Niciodată nu i-a interesat de viețile oamenilor

Liviu Dragnea: În primul rând sunt foarte bucuros că toți și Sevil, și Adrian Gâdea și toți au scăpat de calvarul ăsta de 6-7 ani. Au fost ani în care DNA-ul și-a bătut joc de viețile lor, e carierele lor, de familiile lor și de toți românii.

Asta este poliția politică a lui Iohannis. Niciodată nu i-a interesat de viețile oamenilor, eu eram ținta lor și n-au ținut cont de nimic pentru a mă demoniza în orice fel posibil.

Odată cu această decizie se închide o legendă, care a fost o mare, mare minciună băgată pe gât poporului român.

Cine răspunde pentru asta? Răspunde cineva pentru toată situația asta, pentru carierele distruse. Sevil a fost unul dintre oamenii buni pe care i-a a avut România. A fost un ministru foarte bun, un om muncitor, un specialist și o fată tare isteață.

Cine plătește? Iohannis, Kovesi, PNL-ul, cine plătește pentru toate astea?

Din păcate, starea de atunci este prezentă și acum în România. La o scară mai mică este prezentă și cazurile de poliție politică sunt la ordinea zilei.

To Top