Stiri Politice

Apare o nouă forță politică în România! Cătălin Drulă: Lucrăm să construim polul de dreapta

Cuvinte grele în Parlament! Cătălin Drulă: Este o ruşine să îl avem pe Lucian Bode ministru de Interne

Lucrăm să construim în jurul USR polul de dreapta cu Forţa Dreptei şi PMP, a declarat Cătălin Drulă, președintele USR.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că sunt discuţii cu Forţa Dreptei şi PMP pentru a fi construit “în jurul USR” polul de dreapta ca alternativă pentru alegerile din 2024, însă acestea se desfăşoară fără grabă pentru că “e bine ca lucrurile să fie aşezate”.

El a fost întrebat de jurnalişti care este stadiul discuţiilor cu Forţa Dreptei şi PMP privind o posibilă alianţă politică, liderul USR a răspuns că acestea sunt ‘în curs’ şi că lucrurile nu trebuie grăbite.

Cătălin Drulă: Construim acea alternativă în care românii să îşi pună speranţa

“Lucrăm să construim în jurul USR un pol de dreapta pentru o alternativă pentru alegerile din 2024. Nu grăbim lucrurile, au ritmul lor, e bine ca lucrurile să fie aşezate. Acesta este stadiul în momentul de faţă”, a afirmat liderul USR.

El s-a arătat convins că “se va ridica un val în 2024 împotriva acestui tip de guvernare PSD-PNL, un val în sprijinul unei alternative oneste construite în jurul USR”.

“Pentru 2024, construim acea alternativă în care românii să îşi pună speranţa, pentru că alegerea va fi simplă. De o parte, este PSD, cu o anexă PNL (…), într-un colţ este o opţiune extremistă, iar opţiunea reală, modernizatoare, de oameni cu capul pe umăr, oameni oneşti, este la USR”, a subliniat Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, USR propune pentru 2024 un model de guvernare în interesul comunităţii.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că nu mai există două partide, PSD şi PNL, ci “un fost partid numit PNL” şi “PSD-ul care l-a înghiţit”, iar Marcel Ciolacu este preşedinte “într-un fel la două partide”.

“L-am văzut aseară pe domnul preşedinte PSD, Marcel Ciolacu, că a absorbit prin fuziune PNL-ul. L-am văzut că explică la televizor ce se întâmplă în PNL, care sunt planurile de carieră şi de viitor ale domnului Ciucă, ce se întâmplă cu ministerele. Lucrurile devin din ce în ce mai clare. Nu mai există două partide, PSD şi PNL, ci există un fost partid numit PNL şi PSD-ul care l-a înghiţit”, a afirmat liderul USR.

To Top