Stiri Politice

Anunţ teribil pentru toţi românii! Cum suntem minţiţi de către Guvern. Un fost premier detonează bomba momentului

Anunţul care loveşte crunt în coaliţie! Sondaj de ultimă oră înaintea alegerilor parlamentare 2024. Cifre spectaculoase pentru PSD

Anunţ teribil pentru toţi românii! Cum suntem minţiţi de către Guvern. Un fost premier detonează bomba momentului. Românii ar fi minţiţi, iar situaţia economică a României este mult mai gravă decât se spune. Cel puţin asta susţine fostul premier şi ministru al Finanţelor, Florin Cîţu.

Florin Cîţu lansează un avertisment extrem de dur. Acesta vine cu acuzaţii extrem de grave la adresa actualului Executiv. Inflația e mai mare decât raportările oficiale ale INS, spune fostul premier.

Mai mult, acesta spune că PSD a crescut inflaţia generalizată la 20%. Asta nu e tot. “A crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar DEGEABA. Veniturile totale la buget nu au crescut. Mai mult, încasările din TVA, contribuţii sau accize au scăzut”, sunt afirmaţiile lui Cîţu de pe facebook.

Fostul premier Florin Cîţu nu se opreşte aici. Continuă tirada la adresa celor de la PSD. Spune că în ciuda acestor creştero veniturile totale la buget nu au crescut. Mai mult, încasările din TVA, contribuţii sau accize au scăzut.

Cum suntem minţiţi de către Guvern

”Adevărul despre incasările la buget în 2022! PSD a crescut inflaţia generalizată la 20%, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar DEGEABA. Veniturile totale la buget nu au crescut. Mai mult încasările din TVA, contribuţii sau accize au scăzut”, scrie Ciţu. El mai spune: ”Creşterea taxelor PSD-iste în 2022 DOAR a omorât economia şi i-a umilit pe români!”. Fostul premier PNL arată că urmează să spună adevărul despre cheltuielile bugetare şi împrumuturi.

Dezvăluirile lui Cîţu vin în contextul în care şefii celor două partide care formează coaliţia au convenit să nu se mai atace unul pe celălalt. Mai mult, fostul premier ar fi fost avertizat din interiorul partidului. Dacă va continua atacurile la adresa partenerilor de guvernare ar putea să fie chiar exclus din formaţiune.

La rândul lor, mai mulţi social democraţi i-au atacat pe cei din PNL. Cele mai recente atacuri au venit la adresa unor miniştri liberali din partea oamenilor puternici ai celor din PSD din teritoriu. Mai exact, capii celor din PSD Giurgiu.

To Top