Stiri Politice

Anunţ surpriză despre George Simion! Rolul şefului AUR în alegerile prezidenţiale din 2024

George Simion se ceartă cu Liviu Dragnea! Cum l-a umilit în direct pe fostul şef al PSD

Anunţ surpriză despre George Simion! Ion Cristoiu a scos la iveală amănunte incredibile. Rolul şefului AUR în alegerile prezidenţiale 2024. Jurnalistul vine cu dezvăluiri uluitoare despre Simion. Totuşi, Cristoiu susţine că Simion are de-a face cu tot mai multe scenarii grave. Robert Turcescu și invitatul său Ion Cristoiu au comentat, în podcastul „EVZ Play”, mizele acestei situații politice.

George Simion susține că a fost de mai multe ori la românii din Cernăuți. Neagă însă că a avut contacte cu serviciile secrete rusești. El arată că pe vremea respectivă nu era lider politic, era tânăr, iar rușii nu ar fi avut niciun interes să îl racoleze. „S-ar putea, nu exclud, să mă elimine fizic”, a mai spus liderul AUR.

„Trebuie legat neapărat de ruși. Amintirile ăluia din Moldova, amintirile unui ucrainean, deci e clară povestea asta. Ei îl cam cresc pe George Simion, că dacă l-ar lăsa… Deschizi televizorul, dai de ce-a mai făcut Simion. Toți spun AUR e un partid extremist, trebuie terminați. Mi se pare că asistăm exact la momentul cu Vadim Tudor înainte de finala prezidențială cu Ion Iliescu. Am impresia că cineva îl vrea pe Simion în turul 2 al alegerilor prezidențiale ca să poată fi bătut acolo”, a remarcat Robert Turcescu.

„Cele mai grave acuzații pentru un politician, că e șef de partid sau candidat la prezidențiale, sunt cele care duc la înhățarea lui la închisoare. Toate celelalte acuzații nu influențează pe fanii tăi. Dacă vă uitați la aceste acuzații, ele sunt atât de gogonate încât îi asigură lui Simion o prezență mediatică uriașă și fără rost, fiindcă el nu face nimic. Sunt acuzații care nu pot fi dovedite niciodată și nimeni nu se pune în mișcare. Partid extremist sunt vorbe. Cred că există și simt care este principalul argument. E prima țară din lume care discută de un spion. Ori e spion ori nu e. Dacă ești spion nu se spune, nu se dă publicității”, a observat Cristoiu, conform capital.ro.

Totuși, deși se dorește asocierea AUR cu Partidul România Mare pentru a urca în sondaje, lucrurile nu trebuie confundate, a mai subliniat cunoscutul jurnalist. „Simion nu e Corneliu Vadim Tudor. Care e poziția lui privind cerealele? Care e poziția lui privind gaura asta de la buget. Eu am dus războaie cu PRM, totuși acolo erau niște tipi. Era Vadim, dar nu era singurul”, a mai spus Cristoiu care nu s-a oprit aici.

„Există niște forțe interesate în propulsarea acestui partid. Niciodată AUR nu va ajunge la guvernare, dar stăpânii au interes ca aici să nu mai câștige niciodată un partid ca PSD în 2016. Există riscul ca un partid, PSD sau PNL să aibă majoritate. Sau cele două partide să candideze separat și să facă o nouă formulă ca acum. În momentul în care AUR va avea 20%, și așa va avea, toată viața politică din România s-a blocat. N-o să ajungă AUR la guvernare nici dacă se răstoarnă Pământul. Ungaria a ajuns ce-a ajuns pentru că în primă fază Orban era și el ghiocel. Nu te lasă, e o mașinărie întreagă”, a mai observat gazetarul.

To Top