Stiri Politice

Anunț de ultimă oră în politica din România! Grindeanu a vorbit despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale

El ar putea deveni noul președinte al României! Are cele mai multe șanse să câștige alegerile

Sorin Grindeanu a vorbit despre candidatul PSD la alegerile prezidențiale: Să fie european, în adevăratul sens al cuvântului, dar să nu uite că este român.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a afirmat că viitorul prezidenţiabil din partea social-democraţilor trebuie să fie „în primul rând om”, european şi să nu uite că este român.

Sorin Grindeanu a fost întrebat, duminică, la Prima News, care ar fi profilul posibilului viitor prezidenţiabil din partea PSD sau din partea PSD – PNL.

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale: „Să simtă pentru poporul român”

„Îmi doresc ca după 20 de ani să avem un preşedinte de stânga. Sunt 20 de ani de când stânga nu a mai avut preşedinte. Ăsta este primul lucru. Şi România are nevoie de abordare, după 20 de ani, de alt tip. Îmi doresc, în primul rând să fie om”, a afirmat Grindeanu.

Întrebat dacă până acum am avut roboţi, prim-vicepreşedintele PSD a continuat: „Să simtă pentru poporul român”.

„Acestea sunt mai importante decât apartenenţa la un partid politic sau la altul, să se bată pentru România şi pentru poporul român, să fie un european, în adevăratul sens al cuvântului, dar să nu uite că e român”, a completat Grindeanu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat în trecut că România are nevoie de un preşedinte de stânga, indicând că din partea PSD ar putea candida un intelectual.

Ciolacu a spus la RTV că își dorește modificarea statutului PSD astfel încât să poată candida o personalitate care nu e membru de partid. „Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga, un om care împărtăşeşte principiile, în primul rând, de stânga. Este nevoie de o schimbare după 20 de ani. Sunt oameni de stânga în România care pot ocupa această funcţie, cea mai înaltă funcţie din statul român”, a spus Ciolacu la România TV.

To Top