Stiri Politice

Amănunte şocante despre Andrew Tate! Cum a încercat să scape de arest cu ajutorul lui George Simion

George Simion aruncă bomba: Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica!
George Simion, sursa foto facebook

Amănunte şocante despre Andrew Tate! S-a aflat cum a încercat să scape de arest cu ajutorul lui George Simion. Amănunte incredibile din acest caz. Fraţii Tate, arestați în România, au încercat să apeleze la Simion, dar şi la Diana Şoşoacă.

Din spatele gratiilor, Andrew și Tristan au sunat la fiul lui Donald Trump pentru a cere ajutor. Tot ei i-au telefonat și unui șeic, dar ar fi apelat şi la Diana Şoşoacă sau George Simion.

Discuțiile au fost purtate de Andrew Tate din arestul central. Conversațiile au fost efectuate de pe telefonul fix, și scot la iveală planul pe care milionarii britanici l-au „copt” în spatele gratiilor.

Este specificat clar: cei doi vroiau să atragă de partzea lor lor politicieni puternici, vocali, care s-au remarcat în perioada de pandemie prin protestele anti-mască.

Aceștia ar fi avut o sarcină destul de complexă, pusă la punct de ce doi din spatele gratiilor: Să spele imaginea României care, așa cum spune Andrew Tate, a fost pătată, pentru că milionarii britanici au fost arestați în lipsă de probe. Stenogramele nu dezvăluie care ar fi fost „răsplata” celor doi politicieni, ci doar că frații Tate vor avea grijă de ei imediat ce vor fi plasați în stare de libertate, conform România TV.

Iată discuția purtată de Andrew Tate la telefon:

Andrew Tate: Așa că dă-le stimulentul ăsta, pentru că este adevărat. Planul lui Andrew Ford este doar chestia de pe rețelele de socializare, este în regulă, dar avem nevoie de ea și avem nevoie de ea acum. Nu ar trebui să dureze atât de mult.
T.A: da.
Andrew Tate: De asemenea Ana, este un tip numit George Simion, este un protestatar sau ceva, este pe Facebook și postează mereu despre diverse chestii.
T.A: A! Da, da, da, știu.
A. Tate: Vorbește cu el și cu oricine altcineva ca el, cărui nu îi place corupția în România și să înțeleagă că dacă ne va ajuta va fi răsplătit. Înțelegi?

T.A: Da, da.

Amănunte şocante despre Andrew Tate!

Andrew Tate: Vorbește cu el și spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt.
T.A: De asemenea, ȘOȘOACĂ, și este și avocată, luptă de asemenea împotriva COVID, îmi amintești acum de ea.
Andrew Tate: Da, amândoi.
T.A: OK.
A. Tate: Pune-i și spune-le că: DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul.

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti care au prelungit mandatul de arestare preventivă pe numele lui Andrew Tate şi al celorlalţi trei inculpaţi din dosarul acestuia susţin că apărătorii lui Tate nu au depus la dosar probe care să arate că afecţiunile de care acesta suferă nu pot fi tratate sub pază.

„Referitor la situaţia medicală invocată de inculpatul A. T., completul colegial de drepturi şi libertăţi constată că nu există, la acest moment, dovezi din care să rezulte că inculpatul nu ar beneficia de un tratament medical adecvat în regim privativ de liberate sau că un astfel de tratament nu ar putea fi asigurat, în reţeaua sanitară publică, sub pază permanentă”, se arată în încheierea Curţii de Apel Bucureşti. În 8 ianuarie, la scurt timp de la arestarea sa preventivă, Andrew Tate a cerut să fie dus la spital, susţinând că este bolnav.

To Top