Stiri Politice

Am probe, sunt documente! Elena Udrea o amenință pe Kovesi din închisoare

Lovitură totală pentru Elena Udrea! Vestea primită în puşcărie. Ce a pierdut fostul ministru

Elena Udrea, atacuri fără precedent! Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, direct vizaţi de acuzaţiile fostului ministru al Dezvoltării. Udrea spune cu subiect şi predicat că a fost condamnată pe nedrept şi îi consideră pe cei doi vinovaţi de condamnarea ei.

Elena Udrea vorbeşte din puşcărie. Fostul ministru a primit o condamnare grea în dosarul Gala Bute. Trebuie să ispăşească 6 ani de închisoare cu executare.

Udrea i-a atacat direct pe Florian Coldea, Monica Macovei şi fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi. În direct la Realitatea Plus, Udrea s-a dezlănţuit. „N-a fost un lant de iubire, ci un plan foarte bine pus la punct, care nu a fost facut la Bucuresti. Este un plan neomarxist si s-au facut experimente pe Romania, pentru a vedea cum poate fi controlata o tara din care sunt scose toate resursele. Cred ca acesti potentati ai lumii care se intalnesc periodic pentru a ne spune despre pandemii, cum sa stam in casa, ce sa mancam.”, a spus Elena Udrea.

Apoi, Elena Udrea a dezvăluit că se află în posesia mai multor documente. Acestea i-ar arata clar nevinovăţia în dosarul Gala Bute. Instanţa ar fi refuzat să i le admită ca probe.

Elena Udrea, atacuri fără precedent!

„Aceste note arată că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi au știut cum stau lucrurile în gala Bute și că nu am nicio vină în acest dosar făcut de Kovesi la adresa mea, pentru că acest dosar este dosarul lui Kovesi semnat de ea, asumat de ea. Rechizitoriul este asumat și semnat de Kovesi. Iată încă un motiv care a fost pentru ea, cumva necesar, ca acest dosar să nu pice în instanță, să nu fie rejudecat, pentru că este singurul ei dosar cu care se mai poate lăuda în România.

Cred într-o eventuală candidatură a lui Kovesi în România, candidatură pe care o văd extrem de probabilă la președinția României. Se poate lăuda cu o mare victorie, a băgat-o pe Udrea în pușcărie. Toate celelalte dosare de pe vremea ei au căzut în instanță.”, a mai spus Udrea.

Udrea susţine că Monica Macovei este unul dintre personajele cheie. „Soros l-a sunat personal pe Basescu sa-l roage s-o sustina pe Macovei la presedintia Romaniei. Apoi ea a fost pusa sa candideze impotriva mea la presedintia PDL, asa a castigat Blaga. Apoi a fost pusa de Coldea sa formeze partidul M10, care sa traga din voturile PMP, un partid branduit cu Traian Basescu. Ea era vazuta ca omul lui Basescu, iar Sebastian Ghita povesteste cum Macovei a fost pusa mereu sa ma saboteze.”, a mai spus Udrea.

To Top