Stiri Politice

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

Întâlnirea care a pus pe foc toată scena politică din România. George Simion s-a întâlnit cu fostul premier Victor Ponta.

Întâlnirea a avut loc într-o locație din zona Aviatorilor și a durat aproximativ o oră. La final, Simion a fost surprins ieșind cu o agendă în mână, pesemne că și-a luat notițe de la fostul premier.

Nu se cunosc detalii de la discuțiile pe care le-au avut cei doi, dar întâlnirea vine în ajunul unui an electoral extrem de important, cu patru rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Victor Ponta însuși a recunoscut că îl consiliază din umbră pe George Simion. Fostul premier a mai spus că a dorit să își ofere serviciile și foștilor săi colegi social democrați, dar s-a lovit de refuz.

Reacția lui Ponta: George Simion este un lider politic nou

Nu e niciun secret – si nimic de ascuns ! Asa cum am mai spus – am o experienta de guvernare ( in special in zona economica) pe care toata lumea o recunoaste si care poate sa fie utila in aceasta situatie de criza! Acum lucrez in zona privata si vad dezastrul absolut – si cumplitele probleme cu care orice firma romaneasca se confrunta in fiecare zi, doar pentru ca este romaneasca! Sunt deschis si doresc sa ajut anumiti oameni politici – daca acestia ma intreaba! Cu Dl Ciolacu am o buna comunicare dar , din motive pe care nu le cunosc si nu le inteleg, alti oameni din PSD se opun unei colaborari mai ample.

Sper insa ca anumite proiecte economice pe care le-am promovat in perioada in care eram eu Premier , si care au avut succes, sa fie reluate dupa ce Dl Ciolacu devine Premier in Mai . George Simion este un lider politic nou ( imi place faptul ca este “viu” fara sa fiu de acord cu toate ideile sale)- conduce un partid fara experienta guvernamentala – daca ma consulta pe probleme de program economic, ii spun parerea mea si il sprijin cu toata deschiderea! Despre asta am discutat cand ne-am vazut. Si voi fi in continuare deschis sa sprijin, pe zona economica, orice proiect al PSD sau AUR ( la PNL si USR nu vad deloc asemenea proiecte – este un vid total in acest domeniu, si o lipsa de competenta si consecventa extrem de nociva ; adica sunt in economie exact ca si Seful lor – Dl Presedinte Iohannis , suficienti, dezinteresati si aroganti fara nicio substanta)!, a scris fostul premier pe pagina sa de Facebook.

To Top