Stiri Politice

Afirmaţii incredibile ale şefei Senatului! Alina Gorghiu şi-a pus în cap pe toată lumea

PNL anunță revoluție totală în politica din România: Sunt mai multe scenarii, care vor fi discutate în coaliție
Alina Gorghiu, sursa foto facebook

Afirmaţii incredibile ale şefei Senatului! Alina Gorghiu şi-a pus în cap pe toată lumea. Liberala a vorbit despre coaliţia cu cei de la PSD şi a justificat alianţa care a şocat pe toată lumea. Chiar dacă recunoaşte că PNL a pierdut electoral, susţine că doar această alianţă ar fi putut să aducă stabilitate în România. Asta în condiţiile în care ţara noastră a luat-o în jos din punct de vedere economic.

Alina Gorghiu, șefa Senatului, spune că alianța cu PSD a costat PNL la nivel electoral. Asta deși cele două partide se pregătesc să perfecteze rotativa prin care PSD va prelua șefia guvernului. Gorghiu spune că PNL a pierdut la nivel de imagine.

„Costuri au fost, asocierea celor două partide, care au o istorie sinuoasă în spate, PNL și PSD, a venit cu costuri de imagine, însă era greu să stai cu ochii la sondaje.

Dacă stăteam cu ochii la sondaje astăzi eram într-o criză politică, într-un context cu război la graniță suprapus cu o criză socială, posibil cu consecințe economice și așa mai departe. Ca atare, între a sta cu ochii la sondaje și a face capital politic pentru 2024, care e peste un an de zile, și a alege cartea stabilității, s-a mers pe a doua variantă cea mai sănătoasă.”, a declarat Gorghiu la Europa FM.

Afirmaţii incredibile ale şefei Senatului!

PSD şi PNL continuă să coabiteze împreună. Chiar dacă cele două partide au mici scandaluri, există zvonuri care vin cu alte mutări absolut uluitoare. Anul viitor, după alegerile locale şi cele europarlamentare PSD şi PNL şi-ar putea parafa alianţa şi pentru cele mai importante alegeri.

Cele două partide ar putea să meargă împreună la alegerile parlamentare, dar şi la cele prezidenţiale cu candidaţi comuni. Asta se va întâmpla pentru a diszruge orice formă de Opoziţie în România. Totul ar sta la mâna lui Klaus Iohannis. Acesta trebuie să-l instaleze, conform rotativei, pe Nicolae Ciucă la Palatul Victoria.

To Top