Stiri Politice

Acuzaţii violente la adresa PNL. Cum confiscă democraţia liderii liberali

Scandal uriaş la PNL! Liderii liberali l-au luat la rost pe Nicolae Ciucă. Dezvăluiri incredibile din interiorul şedinţei
Nicolae Ciuca, sursa foto: facebook

Acuzaţii violente la adresa PNL. S-a aflat cum confiscă democraţia liderii liberali. Un lider al Opoziţiei a făcut acuzaţii deosebit de grave. Președintele USR, Cătălin Drulă, a sugerat că liderii PNL inițiază în prezent legi ce pot fi asemănate cu bombe anti-democrație.

Cătălin Drulă nu s-a oprit aici. Spune că liberalii seamănă cu personaje precum Carmen Dan sau Florin Iordache. Vizat este proiectul de lege care loveşte ONG-urile.

Se pun niște piedici oneroase ONG-urilor, cărora li se solicită cauțiuni, să aibă vechime, să trebuiască să sară într-un picior și, eventual, să plece acasă, ca băieții deștepți din diferite mafii. Am avut și eu de-a face cu ei la Ministerul Transporturilor, dar știți foarte bine că sunt mafia imobiliară, mafia gunoaielor ș.a.m.d., cei care distrug mediul, cei care construiesc haotic, să nu mai fie deranjați de societatea asta civilă, deci cumva, în România, ori ești înregimentat, ești cu băieții pe care i-ați menționat mai devreme, de la PSD și PNL, altfel deranjezi”, a spus Drulă, în direct pe B1TV.

Acuzaţii violente la adresa PNL

Dar asta nu e tot. Cătălin Drulă a continuat acuzaţiile. „Cumva e trist dacă ne gândim că genul acesta de legi, că spuneați foarte bine că e o întreagă înșiruire, nici nu mai știm pe unde să le prindem, ba pe stânga, ba pe dreapta, în Parlamentul României, că apare una pe săptămână, pe vremuri, dacă vă aduceți aminte, Carmen Dan, Florin Iordache, mai demult chiar Cătălin Voicu, ăștia erau inițiatorii care veneau cu tot felul de bombe d-astea anti-democrație, ei bine, în prezent, aceste legi sunt în cea mai mare parte, în mod trist, inițiate de PNL, de lideri ai PNL, chiar”, a continuat Cătălin Drulă.

„Domnul Bode și cu domnul Ciucă vor să bage protestatarii la dubă, domnul Fenechiu și alți colegi să pună botniță societății civile. Știți unde mai este o lege în care asociațiile trebuie să declare cine le-a direcționat 3,5% din impozit? În Rusia, în Rusia lui Putin, mai e chestia asta, și Viktor Orban în Ungaria, această atitudine anti-societate civilă – ori ești cu noi, cu cleptocrația care furăm statul, ori îți rupem picioarele sau îți facem viața atât de dificilă că te lași singur. Acestea sunt niște derapaje de la democrație destul de grave, dar partea bună este că arată de fapt o disperare. Se agață de putere pentru că știu că vine momentul decontului – și momentul decontului va fi la vot, în 2024”, a mai spus deputatul.

To Top