Stiri Politice

Acuzații uriașe pentru Lucian Bode: “Situație fără precedent în Ministerul Afacerilor Interne”

Acuzații uriașe pentru Lucian Bode: "Situație fără precedent în Ministerul Afacerilor Interne"

Acuzații fără precedent pentru ministrul de Interne. Acestea sunt formulate de către sindicatul Europol, care semnalează o „situație fără precedent în Ministerul Afacerilor Interne”

Sindicatul Europol transmite că ministrul de Interne, Lucian Bode, „instaurează totalitarismul în MAI”. Bode e acuzat că a interzis prezența sindicatelor la bilanț.

Sindicatul Europol semnalează o „situație fără precedent în Ministerul Afacerilor Interne”: „<doctorul>” în energie Bode a remis o adresă către structuri, pe care a clasificat-o pentru a nu avea acces la ea, prin care le interzice conducătorilor de unități să invite organizațiile sindicale la activitățile de bilanț. Și pentru că inițial nu ne-a venit să credem că este posibilă o asemenea situație, am solicitat în cursul serii de ieri conducerii DGPMB să ne confirme dacă bilanțul activității pentru anul 2022 se va realiza în locația și la ora pe care am primit-o <pe surse>”.

Europol, despre Lucian Bode: MAI este confiscat de un om politic care nu mai are niciun fel de demnitate

Conform Europol, răspunsul a confirmat „cele mai mari temeri: MAI este confiscat de un om politic care nu mai are niciun fel de demnitate. Ni s-a comunicat faptul că în acest an activitatea de evaluare activității DGPMB se realizează doar cu „personalul>” propriu. Domnul <doctor> Bode instaurează totalitarismul în MAI. De fapt, dacă stăm să ne gândim mai bine, și pe vremea comunismului, „bilanțurile” nu se făceau cu ușile închise. Pentru această atitudine care încalcă flagrant dialogul social, îi cerem demisia!”.

În replică, Poliția Capitalei precizează că evaluarea activității Direcției Generale de Poliție a Municipiului București în anul 2022 are mai multe etape.

„În funcție de temele abordate, se stabilesc participanții. Activitatea de astăzi se desfășoară cu personalul propriu, urmând ca dialogul cu sindicatele să se organizeze într-un alt format. Ne exprimăm deschiderea la dialog social cu toți partenerii instituționali, în limitele legale și către transparență, informațiile de interes public privind activitatea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București urmând a fi comunicate public”, arată Poliția Capitalei.

To Top