Stiri Politice

Acuzaţii uluitoare la adresa lui George Simion! Ce legături ar avea şeful AUR cu Serviciile Secrete

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

Acuzaţii uluitoare la adresa lui George Simion! S-a aflat ce legături ar avea şeful AUR cu Serviciile Secrete. Nimeni nu s-ar fi aşteptat la asemenea dezvăluiri uluitoare. Un alt lider de partid s-a dezlănţuit pur şi simplu la adresa acestuia.

George Simion, şeful AUR este acuzat că ar avea legături cu SIE, Serviciul de Informaţii Externe. O spune președintele Partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza. Aceasta a mai vorbit şi despre rolul avut de unele servicii secrete în ascensiunea unor politicieni sau partide.

„Partidele mari e clar că sunt susținute de servicii sau o parte a serviciilor. Nici nu au făcut un secret din asta, chiar au recunoscut. Chiar și domnul George Simion a fost văzut în compania domnului Florian Coldea. Noi nu suntem (n. r.: susținuți de un serviciu secret)… Domnul George Simion are și porecla SIEmion (n. r.: râde). Mă rog, lumea așteaptă să facă bășcălie și mișto”, a spus Adela Mîrza, la emisiunea Transilvania la raport, de la Cluj Live.

Liderul AD nu s-a oprit aici. I-a acuzat şi pe cei de la USR că ar avea legături cu serviciile secrete. „Dacă am fi avut și noi sprijinul băieților, poate că eram mai în față. Nu știu. Până la urmă eu cred în misiunea noastră, dar crești încet și organic.

Acuzaţii uluitoare la adresa lui George Simion!

În momentul în care te face un serviciu secret ca partid, el te face și desface. La un moment dat apar dosare, scandaluri. Nu avem problema asta. Sper să nu o avem niciodată. Era vorba și de USR că au fost sprijiniți foarte tare”, a punctat Adela Mîrza.

„E important să afle oamenii că există și altă alternativă, iar Aleternativa Dreaptă este una din ele. Există și altceva. Oamnii să nu-și piardă speranța, iar în 2024 să se ducă la vot, indiferent ce votează, pentru că noi ne batem teribil cu această letargie a românilor, care nu se mai ridică de pe canapea pentru că sunt atât de scârbiți de ce văd pe scena politică”, a concluzionat președintele partidului Alternativa Dreaptă, Adela Mîrza, la Cluj Live.

To Top