Stiri Politice

Acuzaţii grave la adresa omului lui Klaus Iohannis! Legile care vizează milioane de români. Va fi din nou scandal

BREAKING NEWS: Vasile Dîncu, lovitură uriașă pentru Klaus Iohannis! "Constatăm că sunt multe lucruri care vor trebui refăcute"

Acuzaţii grave la adresa omului lui Klaus Iohannis! Legile care vizează milioane de români. Va fi din nou scandal. Opoziţia dă de pământ cu unul dintre oamenii cheie din Guvern sosiţi în Executiv pe filiera preşedintelui Iohannis. Este vorba despre şefa de la Educaţie, Ligia Deca.

Legile educaţiei au stârnit un scandal uriaş în spaţiul public. Fostul consilier prezidenţial al lui Klaus Iohannis a fost criticat de toată lueam.

Acum şi cei de la USR o atacă direct pe Ligia Deca. USR îi cere ministrului Ligia Deca să publice toate amendamentele şi propunerile primite pentru Legile Educaţiei în cele opt zile de consultări publice.

“S-au încheiat cele câteva zile de consultări publice pentru proiectele noilor legi ale Educaţiei. Îi cer public doamnei ministru Deca să comunice toate amendamentele şi propunerile pe care le-a primit în această perioadă de dezbatere publică. Cred că cineva şi-a pierdut complet uzul raţiunii să ajungă să ignore în totalitate întreaga societate. După cinci luni de aşteptare, ni s-au pus pe masă 338 de pagini de lege şi doar opt zile în care să citim, dar să nu comentăm. De unde această sfidare la adresa profesorilor, părinţilor, copiilor?”, spune senatorul USR Ştefan Pălărie.

Acuzaţii grave la adresa omului lui Klaus Iohannis!

Conform USR, Ministerul Educaţiei a primit zeci de amendamente la legile prezentate de Ligia Deca, de la elevi, profesori, de la societatea civilă, de la mediul privat.

“USR condamnă felul în care ministrul Educaţiei, Ligia Deca, a organizat un simulacru de dezbatere publică asupra modificărilor la Legile Educaţiei şi pregăteşte amendamente pe care să le depună în Parlament”, se arată în comunicatul Uniunii Salvaţi România.

Ligia Deca face parte din Guvern ca reprezentant al celor de la PNL. Totuşi, aceasta nu are absolut nicio legătură cu liberalii. Înainte de a ajunge în Ministerul Educaţiei a fost consilier prezidenţial la Palatul Cotroceni. Este socotită ca o apropiată a preşedintelui Klaus Iohannis.

To Top