Stiri Politice

Acuzații grave în coaliția de guvernare: Rareș Bogdan continuă dezinformarea și minciuna

Rareş Bogdan declanşează un scandal uriaş! Acuzaţii fără precedent la adresa OMV. Ce ar face compania
rares bogdan. sursa: facebook

Acuzații grave în coaliția de guvernare. Ștefan Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD, a aruncat cuvinte grele la adresa lui Rareș Bogdan, pe care l-a acuzat de minciună și dezinformare.

Rareș Bogdan a primit un NU de la cancelarul austriac Nehammer, precum un pumn în față, dar fără mănușă de catifea.

Ca oricare politician “versat” a scos repede batistuța pentru a șterge urmele eșecului și s-a cocoțat rapid pe valul revoltei resimțite de români la auzul nedreptății pe care Austria a comis-o contra României. Nedreptatea NU-ului exprimat de guvernul austriac la votul pentru accederea românilor în spațiul Schengen a fost resimțit ca o ofensă de fiecare dintre noi.

Rareș Bogdan a aplicat tactica “focul la ei” și a anunțat boicotul, doar pentru ca românii să uite insuccesul dreptei și al lui personal, ca stindard al europarlamentarilor liberali. Fumigena nu l-a ajutat, românii nu uită și înteleg foarte bine responsabilitățile fiecăruia.

Rareș Bogdan continuă dezinformarea și minciuna

Dar, Rareș Bogdan aruncă o nouă petardă pentru că tot dreapta a ratat și taxarea companiilor care au realizat profituri extraordinare pe seama noastră. În loc să îl întrebe pe colegul lui, ministrul energiei, Virgil Popescu, de ce a eșuat la negocierea regulamentului european care impune limitele pentru care compania OMV plătește sau nu taxa de solidaritate, dă vina pe ministerul finanțelor publice.

Sunt sigur că domnul Rareș Bogdan nu este ignar și înțelege foarte bine ce este un Regulament european și cum se aplică el. Faptul că posibilitatea de intervenție a oricărui Stat Membru este extrem de mică.

În acest caz, al aplicării Regulamentului 1854/2022, Comisia Europeană răspunde clar că nu este nicio greșelă și că procentul de 75% este minimul posibil, iar cele cinci activități europene sunt preluate corect în codurile CAEN.

Deci, Rareș Bogdan continuă dezinformarea și minciuna doar pentru a masca neputința colegilor lui, sau poate pentru a atrage atenția asupra lor dacă vor urma schimbări, a scris oficialul PSD pe contul său de Facebook.

To Top