Stiri Politice

Acuzaţii devastatoare la adresa PNL! Nicolae Ciucă, direct vizat. Totul a devenit public

Acuzaţii devastatoare la adresa PNL! Nicolae Ciucă, direct vizat. Totul a devenit public

Acuzaţii devastatoare la adresa PNL! Nicolae Ciucă, direct vizat. Totul a devenit public. Un fost lider al liberalilor a dat cărţile pe faţă. Sunt dezvăluiri care vor cutremura pur şi simplu atât PNL, cât şi coaliţia de guvernare. Valeriu Stoica, fost președinte al PNL și fost ministru al Justiției, a lansat critici dure.

Nicolae Ciucă şi PNL au fost luaţi la ţintă de către Valeriu Stoica. Acesta spune că PNL şi PSD că nu își asumă decizii importante privind reformele, deși au o largă majoritate în Parlament. Valeriu Stoica a spus că actuala coaliție se comportă ca o o domnișoară care merge prima dată la bal, în ciuda majorității covârșitoare.

„Ce mă miră pe mine foarte tare, ca să nu zic că mă revoltă, e faptul că o coaliție de guvernare care are o majoritate covârșitoare în Parlament, care ar putea să taie și să spânzure, este de o timiditate ca și cum ar fi o domnișoară care merge prima dată la bal. Când ai o asemenea majoritate în Parlament, când ai niște angajamente pe care ți le-ai asumat ar trebui să ai curajul minim de a asuma acele angajamente. Nu înțeleg această timiditate.

Ipocrizie nu e termenul cel mai dur, în realitate este un joc de interese care sacrifică interesele adevărate care sunt cele ale României”, a spus Stoica, în direct pe B1TV.

Acuzaţii devastatoare la adresa PNL!

Deși este considerat unul dintre fondatorii PNL de după 1990, Valeriu Stoica a spus că nu mai are un aport la deciziile care se iau în interiorul partidului.  „Sunt legat sufletește de PNL, dar eu pot să dau sfaturi. Nu mai am un aport la decizie.

Dintre cei care mă ascultă, și sunt liberali pe care îi apreciez și de valoare cuc are am discuții foarte interesante pentru a înțelege ce se întâmplă în România, dar acești oameni cu care vorbesc nici ei nu au un aport la decizie la nivel central. Ori pentru că nu vor, ori pentru că nu sunt lăsați să participe la decizie. Această chestiune e legată de ce se va întâmpla în viitor cu PNL. Suntem în anul 2023. Anul viitor sunt alegeri europene, parlamentare, locale și prezidențiale. Este un an neobișnuit”, a mai spus Stoica, conform sursei citate.

To Top