Stiri Politice

Acuzaţii devastatoare la adresa coaliţiei! Cum au dispărut 20 de miliarde din buget. Toată România trebuie să ştie

Victor Ponta aruncă bomba despre pensiile speciale: "Nimeni nu spune adevărul"

Acuzaţii devastatoare la adresa coaliţiei! S-a sflat cum au dispărut 20 de miliarde din buget. Toată România trebuie să ştie. Fostul premier, Victor Ponta, s-a dezlănţuit. Acesta a vorbit despre gaura de 20 de miliarde de lei din bugetul statului român.

Victor Ponta nu s-a mai abţinut. A spus totul în direct. „Au dispărut 20 de miliarde de lei din bugetul de stat. Ministrul de Finanțe zice că nu mai sunt banii, șeful de la ANAF zice că sunt, că nu e adevărat. Inițial, prim-ministrul a zis că sunt, iar acum că nu sunt. Este posibil ca nici să nu știe.

Am înțeles care este treaba cu bugetul. Cât am fost premier nu m-a păcălit nimeni cu asta, că am învățat multe. În noiembrie, când începi să faci bugetul, vin funcționari care se pricep și se ocupă de el, dar sar și oameni care nu înțeleg cum funcționează lucrurile. Erau 70 de secretari de stat când am fost premier, iar acum sunt peste 200, a declarat Victor Ponta, conform gandul.ro.

Acuzaţii devastatoare la adresa coaliţiei!

În Parlament nu se vorbește despre gaura din buget. Potrivit fostului premier, este prima dată când în Parlament nu se vorbește despre un subiect. Mulți nu se pricep să citească bugetul și nu pot comenta situația, spune el. „Comisia Europeană mă verifica la fiecare milimetru. Acum nu se mai interesează despre bugetul României. Deci, s-au trezit după trei luni că au greșit bugetul. N-am mai auzit niciodată așa ceva. A fost o singură dată, în 2009, dacă țineți minte, când au căzut toate bursele, piețele internaționale. Nu se știa că vine criza”, a mai spus Ponta, conform sursei citate.

În acelaşi timp, mai mulţi miniştri din Guvernul lui Nicolae Ciucă vorbesc despre tăieri şi concedieri în rândul bugetarilor. Chiar şi aşa, actualul premier a spus că nu va fi vorba de aşa ceva.

To Top