Decizii politice

S-a întâmplat ceva fără precedent! Scandal total în Parlamentul României: Acum încercăm să înțelegem ce au votat

Propunerea legislativă: Cel mult zece persoane înregistrate cu cartea de identitate la o adresă

S-a întâmplat ceva fără precedent, spune purtătorul de cuvânt al USR despre despre răsturnarea de situație din Comisia juridică.

Purtătorul de cuvânt al USR, deputatul Ionuț Moșteanu, a vorbit despre răsturnarea de situație din Comisia juridică, pe B1 TV, și a descris stiauția drept una „fără precedent, fără nicio legătură cu parlamentarismul, cu procedurile parlamentare, cu regulamentele din Parlament”.

Întrebat ce s-a întâmplat în Comisia juridică a Camerei Deputaților, reprezentantul USR a spus: „Eu sunt la Parlament, am venit și eu să văd dezbaterile din Comisia juridică. Am mai venit, am mai plecat, colegii mei din Comisia juridică sunt acolo de la început, erau foarte atenți la dezbatere, la discuții, și s-a întâmplat ceva fără precedent, fără nicio legătură cu parlamentarismul, cu procedurile parlamentare, cu regulamentele din Parlament”.

Scandal total în Parlamentul României: S-a oprit ședința

„S-a oprit ședința, după ce votaseră niște amendamente cei de la coaliție, s-a oprit ședința, a fost chemată doamna Vicol la ordin (…). După ce s-a întors (Laura Vicol, n.r.) a început o harababură care n-are nicio legătură cu niciun fel de regulamente de procedură parlamentară (…). A propus la vot niște amendamente de la Senat, pe care nu le văzuse nimeni, nu erau nicăieri, nu erau nici procedurale, n-avem nicio treabă noi cu amendamentele de la Senat, apoi a propus o formă a Guvernului care n-are nicio treabă”, a povestit Ionuț Moșteanu.

„Ce a făcut Dragnea acum șapte ani de zile este o glumă față de ce fac oamenii ăștia acum, își bat joc de Parlament, calcă în picioare toată țara și tot statul de drept”, a adăugat deputatul.

„Acum încercăm să înțelegem ce au votat – nicio legătură cu forma de la Senat! Au votat practic forma trimisă de Guvern, aceea fără prag, au zis că resping amendamentele de la Senat, deși n-avea nicio legătură”, a mai spus purtătorul de cuvânt al USR.

To Top