Decizii politice

Revoltător: PSD și PNL au votat contra legii deconspirării securiștilor

Propunerea legislativă: Cel mult zece persoane înregistrate cu cartea de identitate la o adresă

Claudiu Năsui a scris o postare pe Facebook în care a vorbit din nou despre legea deconspirării securiștilor, proiect la care PSD și PNL au votat împotrivă.

PSD și PNL au votat contra legii deconspirării securiștilor.

E a 3-a oară când proiectul aceasta trece prin parlament. PSD și PNL îl tot resping. Eu îl tot re-depun.

Cine au fost securiștii? Ce au ajuns ei după revoluție? Câți parlamentari și miniștri provin din fosta securitate? Toate acestea sunt întrebări la care PSD și PNL nu vor să aflați vreodată răspunsul.

Și PSD și PNL mint cu nerușinare că USR e partidul „securiștilor” sau „copiilor de securiști”. Când am depus proiectul de lege pentru deconspirarea securiștilor și copiilor lor ajunși în clasa politică, domnul Marcel Ciolacu a zis că abia așteaptă să îl voteze ca să ne demaște. E a treia oară când la votul de respingere din parlament! De fiecare dată PSD a votat, cot la cot cu PNL, pentru respingerea proiectului. Oare cine s-a demascat?

Cât timp PSD și PNL vor avea majoritatea în parlament, românii nu vor afla cine au fost securiștii

Securiștii care ne terorizau părinții înainte de 1989 au ajuns la putere și după revoluție. Au făcut un stat al specialilor, în care politicul controlează tot iar românii nu au de ales decât între tabăra roșie și tabăra galbenă a aceleiași nomenclaturi. Au blocat soluționarea dosarului Revoluției. Au bătut românii la mineriade și au blocat și soluționarea acestui dosar. Au bătut românii și la 10 August. Iar vinovații de fiecare dată au rămas în libertate și, evident, cu pensii speciale plătite tot de dumneavoastră prin taxe și impozite.

De 33 de ani ne tot gonesc din țară prin taxe și impozite aberante ca să aibă ei ce cheltui. La fiecare recensământ mai pierdem un milion de români.

Cât timp PSD și PNL vor avea majoritatea în parlament, românii nu vor afla cine au fost securiștii din decembrie 1989. Iar ei vor continua să-și lase gradele și funcțiile din statul român moștenire copiilor lor.

PSD și PNL ar vrea să uităm cine sunt și ce ne-au făcut. Haideți să nu uităm.

Voi redepune acest proiect până când majoritatea din parlament nu va mai face scut în jurul securiștilor.

To Top