Decizii politice

Nu suntem Republica Specialilor! USR strânge semnături pentru desființarea pensiilor speciale

Nu suntem Republica Specialilor! USR strânge semnături pentru desființarea pensiilor speciale

După votul de ieri din Parlament, USR a anunțat că strânge semnături pentru desființarea pensiilor speciale.

USR lansează o campanie de strângere de semnături „pentru a pune presiune pe PSD și PNL” să elimine pensiile speciale. „Membrii USR vor merge din ușă în ușă pentru a discuta cu oamenii și vor fi din nou în stradă pentru a strânge semnături”, anunță formațiunea.

USR: Nu suntem Republica Specialilor

„Ieșim din nou în stradă să vorbim cu oamenii, să-i ascultăm, să le aflăm nemulțumirile și părerile și să le aducem în Parlament. Am fost, suntem și rămânem vocea cetățenilor cinstiți din țara asta, care s-au săturat să fie mințiți și furați pe față de PNL și PSD. Avem nevoie de această reformă a pensiilor speciale nu doar ca să nu pierdem bani din PNRR, ci pentru că așa este sănătos pentru noi toți. Nu suntem Republica Specialilor, nu este corect ca unii să primească și de 10 ori mai mult decât 5 milioane de pensionari care au pensia medie de până în 1.800 de lei”, spune președintele USR, Cătălin Drulă.

USR arată că membrii săi „vor merge din ușă în ușă și vor fi din nou în stradă, în toată țara, pentru a discuta cu oamenii și pentru a strânge semnături pentru tăierea pensiilor speciale”.

„Campania a fost lansată în contextul în care, astăzi, Coaliția PSD-PNL-UDMR a votat în Senat un proiect de lege care nu elimină nicio pensie specială și pune în pericol banii din PNRR pentru această reformă”, potrivit comunicatului de presă.

To Top