Decizii politice

BREAKING NEWS! George Simion a anunțat boicotarea magazinelor Auchan din România: Și cu banii luați și slugi!

George Simion aruncă bomba: Se pregătește privatizarea Romsilva și Hidroelectrica!

George Simion a anunțat boicotarea magazinelor Auchan din România după decizia lanțului de magazine de a renunța la angajații de la casele de marcat și de a-i înlocui cu sisteme automatizate de cumpărare a produselor.

Sunt alături de miile de români revoltați de inițiativa retailerului francez Auchan de a-i transforma, din clienți, în angajați neremunerați ai acestei corporații.

Auchan, ca și ceilalți retaileri veniți în România, realizează profituri uriașe și în mare parte, externalizează acești bani către țările lor. Când le-am criticat practicile, ni s-a replicat că punem în pericol locurile de muncă pe care le-au creat. Acum, după ce au luat banii românilor, iată că tocmai CORPORAȚIILE vor să elimine și locurile de muncă, prin digitalizarea excesivă și înlocuirea angajaților prin proprii clienți.

George Simion, despre boicot Auchan: Aceste practici trebuie să înceteze!

Aceste practici trebuie să înceteze! Auchan, ca și ceilalți retaileri, au profituri suficient de mari încât să-și permită să țină angajații plătiți, în cele mai multe cazuri, cu salariul minim pe economie.

Explicația conform căreia casierii nu vor fi concediați și vor deveni „consultați” este doar praf în ochi. O glumă. În realitate, dacă nu luăm atitudine, în 2-3 ani mii de oameni își vor pierde locurile de muncă.

Totul este doar despre intenția unora de a-și spori profiturile prin transformarea clienților români în angajați neremunerați ai „investitorilor strategici”. Adică și cu banii luați și slugi!

De aceea, aceste atitudini trebuie sancționate și îi invit pe toți românii să BOICOTEZE Auchan și magazinele unde sunt eliminați angajații în favoarea „caselor self-service” sau unde se dorește așa ceva.

Să cumpărăm de la români și de la magazinele care oferă locuri de muncă românilor. Să fim solidari cu frații noștri care vor avea de suferit din cauza unor astfel de strategii distopice și patronatul străin să știe că România nu e sat fără câini! Să ne apărăm libertatea și drepturile, pentru că nimeni nu o va face în locul nostru, a scris George Simion pe contul său de Facebook.

Auchan a anunțat că clienții care își fac aprovizionarea în magazinele lanțului Auchan vor sta mai puțin la cozi datorită unui proces de modernizare care vizează refacerea caselor de marcat. Se construiește un parcurs 100% self check-out pentru clienți.

To Top