Decizii politice

Avertisment crunt pentru aceşti români! PSD vrea să taie toţi banii

Propunerea legislativă: Cel mult zece persoane înregistrate cu cartea de identitate la o adresă

Avertisment crunt pentru aceşti români! PSD vrea să taie toţi banii care sunt nemunciţi. Mai mult, s-ar putea da lege pentru a nu mai primi sumele. Un deputat al celor de la PSD a venit cu precizări clare. Persoanele apte de muncă, dar care refuză să lucreze, nu vor primi venitul minim de incluziune.

Deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai a venit cu precizări complete. S-a votat deja un proiect de lege în acest sens care aprobă o ordonanţă de urgenţă. “Alături de colegii din PSD am susținut în Camera Deputaților ca ajutorul social să ajungă doar la cei care au nevoie cu adevărat de el, în special la familiile cu mulți copii sau la cei care nu pot munci.

Nu putem fi de acord ca sprijinul social să fie o formă de întreținere a celor care sunt apți, dar nu vor să muncească!

PSD vrea să taie toţi banii

Am votat proiectul de lege privind aprobarea OUG 114/2022 pentru modificarea și completarea Legii nr.196/2016 privind venitul minim de incluziune, care prevede modificarea sistemului de ajutoare sociale de la 1 ianuarie 2024, atunci fiind programat să apară venitul minim de incluziune, ce va cuprinde venitul minim garantat și alocaţia pentru susţinerea familiei.

Cine refuză consilierea, cursurile de calificare și locurile de muncă oferite de AJOFM, înseamnă că nu are nevoie de sprijinul statului și nu va primi venitul minim de incluziune”, precizează deputatul PSD de Neamț.

To Top