Decizii politice

Adevărul despre ordonanța privind taxarea OMV Petrom! “Coropișnițele politice au mințit”

Adevărul despre ordonanța privind taxarea OMV Petrom! "Coropișnițele politice au mințit"

De ceva timp încoace, PNL dă vina pe ministrul de Finanțe (PSD) că nu a transpus corect directiva europeană privind taxarea companiilor din energie în legislația românaească. Profesorul Bogdan Glăvan a verificat acest lucru și a scris o postare pe Facebook în care a demonstrat că ordonanța lui Adrian Câciu a transpus corect directiva europeană.

Acum, că OMV a anunțat că nici filiala din Germania nu intră sub incidența taxei de solidaritate, mi-am amintit de coropișnițele politicii românești.

Care coropișnițe au împuiat capul cetățenilor cu fel de fel de aberații și dezinformări.

Nu mai amintesc numele acestor coropișnițe, în fond, este de datoria fiecărui cetățean să urmărească ce fac oamenii politici și să-i țină în frâu; dacă lui îi place să se lase mințit, înjosit și umilit de politruci, atunci asta este.

Amintesc doar ce au scos pe gură coropișnițele ultima oară când le-am auzit: că guvernul nu a transpus bine regulamentul european, că nu trebuia să precizeze codurile CAEN, că regulamentul european nu precizează codurile CAEN, că doar România precizează codurile CAEN în timp ce alte țări nu, că aceste coduri CAEN s-au pus datorită lobby-ului OMV, că guvernul poate modifica OUG și să schimbe taxa… OMG, OMG, tone de aberații.

Adevărul despre ordonanța privind taxarea OMV Petrom

De unde știm că sunt aberații?

Păi, dacă nu ești analfabet funcțional, citești regulamentul european și înțelegi.

Dacă ești într-o stare avansată de analfabetism funcțional, citești scrisoarea trimisă de Comisia Europeană către Ministerul Finanțelor, în care scrie, negru pe alb, fix ce vedeți mai jos – sper că toată lumea stă suficient de bine cu vederea, ca să poată citi, ca să poată înțelege: codurile CAEN prevăzute de regulament sunt fix codurile CAEN trecute în ordonanță; deci nu e nimic greșit în ordonanță.

Cine nu înțelege nici acum este îndemnat să se adreseze autorităților medicale.

Cine înțelege, este rugat să schimbe canalul imediat ce recunoaște coropișnițele politice care l-au mințit, otrăvit și manipulat, pentru a-l folosi carne de tun la următoarele alegeri, ca să ajungă ei iar în parlament, să pună iar mâna pe bani.

România are nevoie să fie condusă de elite, de oameni cinstiți, de oameni competenți, în stare să meargă inclusiv la Bruxelles și să susțină acolo interesul național. Că acolo se fac regulamentele și directivele și restul legislației europene, a scris profesorul Bogdan Glăvan.

Adevărul despre ordonanța privind taxarea OMV Petrom! "Coropișnițele politice au mințit"

To Top