Alegeri Prezidentiale 2024

Victor Ponta dă bomba politică. Cine ar putea candida la președinția României: Nu mi se pare imposibil

Victor Ponta dă bomba politică. Cine ar putea candida la președinția României: Nu mi se pare imposibil

Victor Ponta tocmai a dat bomba pe scena politică din România. Maia Sandu ar putea candida la președinția României, spune fostul premier al României.

Victor Ponta, fost premier al României, dă bomba pe scena politică. Acesta spune că nu este exclus ca Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, să devină președintele României. Ponta spune că PNL nu are nicio strategie pentru prezidențiale.

“Nu mi se pare deloc imposibil. Nu știu cine a învățat-o, dar a învățat-o bine. S-a dus la unul din cei doi peneliști din România care mai au valoare. Bolojan și Boc. Dacă s-a dus acolo și întrebi la PNL ce gânduri aveți, ei nu știu. Măcar PSD mai știe ceva, că îl pune pe Ciolacu premier. Dacă trebuie să aducem pe cineva de afară, facem. dacă așa s-a decis”, a declarat Victor Ponta la România TV.

Marcel Ciolacu, despre scenariul unei candidaturi la prezidenţiale în România a Maiei Sandu

Marcel Ciolacu a declarat că este unul dintre susţinătorii Maiei Sandu şi a unificării României Mari, întrebat luni dacă PSD şi PNL ar susţine candidatura acesteia la alegerile prezidenţiale din România din anul 2024. El a mai spus că nu avut loc o discuţie între cele două partide privind sprijinirea unui candidat comun la prezidenţiale.

„Întotdeauna duceţi discuţia către anumite persoane. Vreau să vă reamintesc că şi în 2024 sunt alegeri şi pentru funcţia de preşedinte în Republica Moldova, şi mai devreme decât în România. Sunt unul dintre susţinătorii Maiei Sandu şi ai unificării României Mari”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat la RTV despre o posibilă susţineri de către PSD şi PNL a candidaturii actualului preşedinte al Republici Moldova şi la alegerile prezidenţiale din România din anul 2024.

Chestionat dacă există vreo lege care care să împiedice o candidatură a Maiei Sandu la alegerile prezidenţiale din România şi Republica Moldova, liderul PSD a răspuns: „Trebuie să ai dublă cetăţenie. Există şi candidaţi în România care au dublă cetăţenie sau pot avea dublă cetăţenie”.

To Top