Alegeri Prezidentiale 2024

Vasile Dîncu a anunțat cine va fi următorul președinte al României: “Are şanse să câştige alegerile prezidenţiale”

Vasile Dîncu aruncă bomba! Ce planuri are PSD pentru alegerile prezidențiale: Am discutat de mai multe ori despre această variantă

Vasile Dîncu a spus cine este cel care care are șanse să câștige alegerile prezidențiale din 2024. Preşedintele Consiliului Naţional al PSD a ținut să precizeze că declarația a făcut-o în calitate de sociolog, nu de politician.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat luni, în emisiunea Proiect de ţară România, de la Prima news TV, că el crede că preşedintele PSD poate câştiga alegerile prezidenţiale, în 2024, dar nu bazându-se numai pe voturile partidului, ci aducând în jurul lui şi alte formaţiuni civice, forme de centru-stânga şi promovând un anumit comunitarism.

Ar putea să conteze şi mandatul lui Marcel Ciolacu, dacă face un mandat bun pentru România, a mai spus social-democratul.

Vasile Dîncu a afirmat că declaraţia sa, că preşedintele PSD Marcel Ciolacu are şanse să câştige alegerile prezidenţiale, a făcut-o ca şi sociolog.

”Eu m-am bazat pe anumite ipoteze, mi se pare falsă ideea că preşedinţii PSD, Năstase, Geoană şi Ponta au pierdut pentru că erau preşedinţii PSD.

Vasile Dîncu: Eu cred că preşedintele PSD poate câştiga alegerile prezidenţiale

Am fost acolo, am făcut exit-pollurile, am văzut greşelile strategice care s-au făcut, aş putea să spun că nu a fost numai acest lucru. Nu a existat preocuparea de a construi o platformă de stânga mai largă”, a afirmat Dîncu.

El a arătat că ”vin întotdeauna consultanţii americani care funcţionează în mediul american, însă România este mai diferită”.

”Eu cred că preşedintele PSD poate câştiga alegerile ( prezidenţiale nr), dar nu bazându-se numai pe voturile partidului, ci aducând în jurul lui şi alte formaţiuni civice, de la ecologişti, la alte forme de centru stânga, promovând un numit tip de comunitarism ca în Transilvania, ajutând comunităţile să se exprime.

Trebuie să faci o politică cu mai multe viteze, ai nevoie de o viteză pentru sud alta pentru Transilvania. În Transilvania oamenii vor mai multe drepturi şi autonomie, în Moldova şi sud au nevoie de mai mult sprijin din partea statului, au nevoie de resurse pentru dezvoltare, trebuie să găseşti un mixt de politici”, a mai afirmat Vasile Dîncu.

To Top