Alegeri Prezidentiale 2024

Schimbă Diana Șoșoacă soarta alegerilor prezidențiale? Cifrele secrete care au fost scoase la iveală

PNL aruncă în aer scena politică! Propunerea făcută pentru alegerile parlamentare din 2024

Robert Turcescu detonează bomba alegerilor prezidenţiale! Numele surpriză care se înscrie în luptă. Klaus Iohannis nu va mai fi preşedinte în 2024. La finalul celui de-al doilea mandat, conform Constituţiei, actualul şef al statului nu mai poate candida.

Robert Turcescu vine cu dezvăluiri incredibile. Într-un sondaj secret, Diana Şoşoacă ar avea 10% pentru alegerile prezidenţiale 2024.

Robert Turcescu a făcut totul public în cadrul podcastului HAI România, conform capital.ro.  Turcescu a dat publicității, pe surse, un sondaj de opinie care arată răsturnări spectaculoase de situaţie. „Am o informație de la Liliana Ruse, o știu bine, își respectă publicul și sursele. În sondajele ne-publice ale partidelor, AUR e pe locul al doilea după PSD, cu potențial de a trece pe primul loc.

Invitatul său, jurnalistul și analistul politic Ion Cristoiu, a confirmat că informația este perfect reală. „O altă sursă, a mea, mai spune ceva. La ora actuală PNL se bate cu USR, atât de tare au coborât”, a spus Cristoiu.

Chestionat de gazda emisiunii ce arată aceste date de ultimă oră despre electoratul român Cristoiu a invocat o reorientare către partidele de opoziție. „Este nevoia de opoziție. Nimeni nu a înțeles nimic. De exemplu, câtă vreme poziția presei față de războiul din Ucraina e cea a puterii, s-a terminat. Avem un PSD-PNL-UDMR care domină propagandistic toată scena publică. Însă e nevoie de opoziție, oamenii caută un partid de opoziție. USR nu e un partid de opoziție că se ține numai de prostii.

Robert Turcescu detonează bomba alegerilor prezidenţiale!

Invitatul s-a referit la motivele care stau la baza ascensiunii AUR. „Creatorul acestei ascensiuni a AUR este însuși președintele Iohannis, ca să scape de mizeria care a fost eșecul Schengen. A dat drumul la acea campanie naționalistă. S-a întors împotriva lor, normal că AUR crește”, a mai punctat Cristoiu.

„La ora actuală discursul suveranist a crescut uriaș după eșecul Schengen. Puțină lume își dă seama ce efect în crearea sindromului de popor de mâna a doua. Eșecul Schengen a fost devastator Ca scape de asta (n.red. – demisie) au dat drumul la câinii naționalismului”, a mai spus acesta.

Invitatul lui Robert Turcescu a confirmat informațiile pe surse prezentate de realizator. Senatoarea Diana Șoșoacă, fostă membră AUR, atinge un procent de 10% în sondaje și trendul ei este ascendent. Aceasta ar putea pune mari probleme favoriților la fotoliul de viitor președinte al României. „Vă mai dau o știre. În sondajele prezidențiale Șoșoacă are 10%. Știți ce priză are? „, a încheiat analistul politic.

To Top