Alegeri Prezidentiale 2024

S-a aflat cine va fi noul preşedinte al României! Va face ravagii în turul 2. Amănunte incendiare din interior

BREAKING NEWS: Vasile Dîncu, lovitură uriașă pentru Klaus Iohannis! "Constatăm că sunt multe lucruri care vor trebui refăcute"
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

S-a aflat cine va fi noul preşedinte al României! Va face ravagii în turul 2. Amănunte incendiare din interior ies chiar acum la iveală. Totul s-a aflat la podcastul „HAI Live” de pe canalul de Youtube „HAI România!” al EVZ Capital. Sunt dezvăluiri despre procentele pe care le au partidele politice în preferinţele electoratului în cadrul celei mai recente cercetări SOCIOPOL.

Mirel Palada a anunțat că, din punct de vedere al rezultatelor celor mai recente sondaje de opinie realizate de SOCIOPOL, fostul președinte al Partidului Social Democrat, Mircea Geoană, este candidatul cu poziția electorală cea mai bine definită pentru alegerile prezidențiale din 2024.

Astfel, actualul secretar general adjunct al NATO este în pole position la viitorul scrutin prezidențial din România. Trebuie să fie susținut de social-democrațil. „În întrebarea mea unde i-am pus pe toți, Terheș e pe locul 8-9-10 cu 2%. (…) Dacă îi pui pe toți la grămadă și faci un fel de ierarhie populară, am făcut chestia asta ca un fel de îndrăzneală metodologică.

S-a aflat cine va fi noul preşedinte al României!

Ne iese că Mircea Geoană e de departe pe primul loc, și este o distribuție exponențială. Întrebarea este: cine considerați că e cel mai potrivit să fie viitorul președinte al României dintre următorii: (…) Hai să nu dăm cifre deocamdată, nu l-am publicat și nu vreau să-l public”, a explicat cunoscutul sociolog, conform capital.ro.

Mirel Palada a mai spus că Diana Şoşoacă nu ar avea nicio şansă să îi ia locul lui Klaus Iohannis, însă poate avea un alt rol important în ecuația alegerilor. „În cazul lui Șoșoacă nu intervine discuția asta. Dar sunt foarte mulți posibili candidați, cum ar fi de exemplu Cristian Terheș, care în momentul de față suferă de o lipsă de notorietate. Nu putem să le măsurăm cu adevărat efectul potențial fiindcă lumea încă nu îi știe.

În cazul lui Șoșoacă, e cunoscută de 90% din oameni, lumea o știe. Nu are cum să intre în turul 2 din ce am măsurat eu aici. Singura ei utilitate politică e să-l omoare pe (George) Simion”, a declarat Mirel Palada.

To Top