Alegeri Prezidentiale 2024

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Florin Cîţu face dezvăluirea momentului. Amănunte din interiorul PNL

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Florin Cîţu face dezvăluirea momentului. Amănunte din interiorul PNL

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Florin Cîţu face dezvăluirea momentului. Amănunte din interiorul PNL ies la iveală abia acum. Fostul premier şi şef al liberalilor vine cu un pronostic înaintea alegerilor prezidenţiale 2024.

Klaus Iohannis îşi va termina al doilea mandat la finalul anului viitor. Conform Constituţiei, actualul şef al statului nu mai poate candida pentru un alt mandat.

În acest context, Florin Cîţu a spus că PNL nu duce lipsă de potenţiali candidaţi pentru alegerile prezidenţiale 2024. Acesta a nominalizat mai mulţi lideri ai liberalilor pentru candidatura la cea mai importantă funcţie în stat.

Fostul preşedinte al Partidului Naţional Liberal (PNL) Florin Cîţu afirmă că partidul pe care l-a condus are numeroşi lideri care pot fi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al României, el nominalizându-i, printre alţii, pe succesorul său Nicolae Ciucă, dar şi pe Emil Boc, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Rareş Bogdan sau Dan Motreanu.

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis!

„Evident, Nicolae Ciucă, ca preşedinte al partidului imediat poate să meargă acolo (să candideze pentru Palatul Cotroceni – n.r.). Ilie Bolojan, Emil Boc, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur. Dan Motreanu, este un alt liberal pe care aş vrea să-l văd mai mult în spaţiul public, este un liberal adevărat, poate să candideze”, a afirmat Florin Cîţu sâmbătă, la Prima Tv, în emisiunea Insider Politic, întrebat care ar fi, în opnia sa, liberalii care ar putea candida pentru funcţia de preşedinte al României la alegerile viitoare.

În ceea ce îl priveşte, fostul preşedinte al PNL spune că rămâne în partid şi pledează pentru o unire a forţelor de dreapta. „Da, rămân în PNL. Ideea este să face noi dreapta, să ne unim toţi pe dreapta, asta este important. Şi v spun că dacă ne unim pe dreapta toţi – şi asta o să fie, zic eu, în 2024 – vom câştiga România şi avem nevoie să câştigăm serios în 2024 România pe dreapta”, mai susţine Cîţu.

To Top