Alegeri Prezidentiale 2024

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Amănunte incendiare despre alegerile prezidenţiale 2024. Dezvăluiri în direct

Klaus Iohannis este la un nivel de încredere mai mic decât atunci când a tăiat Băsescu salariile

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Amănunte incendiare despre alegerile prezidenţiale 2024. Dezvăluiri în direct. Jurnalistul Ion Cristoru a vorbit despre potenţialii candidaţi la alegerile prezidenţiale 2024. Primul luat în vizor a fost fostul şef al PSD, Mircea Geoană.

Acesta este văzut favorit să îi ia locul lui Klaus Iohannis. Are o vizibilitate crescută în mass-media, iar sondajele de opinie îi acordă prima șansă în cursa pentru alegerile prezidențiale de anul următor. În acest context, jurnalistul Robert Turcescu a discutat cu analistul politic Ion Cristoiu despre strategiile care se conturează pe scena politică din România din perspectiva alegerilor prezidențiale din 2024.

Ion Cristoiu a punctat că Mircea Geoană își valorifică foarte bine funcția de secretar adjunct al NATO. „Trecerea lui pe la NATO i-a asigurat o vizibilitate uriașă. El a fost prezent mai mult în România, nu în Europa, nu s-a dus să viziteze baze militare în Germania, dar la noi a vizitat toate bazele militare și a cerut cuvântări. Nu mai spun de câte ori a apărut la televizor. Cum era ceva cu Ucraina, coțofenele, ce părere aveți? Altă chestiune, l-a spălat de pesedism. Trei, Geoană este bărbat, nu mai țopăie”, a comentat jurnalistul, conform capital.ro.

Robert Turcescu a reamintit faptul că actualul președinte american, Joe Biden, a efectuat mai multe vizite la București în anul 2009. Atunci, Geoană l-a avut ca adversar pe Traian Băsescu pentru funcția de președinte al României.

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis!

„Dacă a venit momentul când Biden i-ar fi spus lui Geoană, așa s-ar explica multe dintre prostiile pe care le-a făcut la acea campanie, băi Mircea, nu poți să ieși președinte acum în 2009. Chiar dacă ai avea mai multe voturi, dar să știi că nu ieși, noi avem o înțelegere cu Băsescu.

Dar noi americanii îți promitem că la următoarea candidatură o să fii președinte. Eu am simțit că lui Geoană i se pregătește revenirea pe prima scenă politică în momentul în care, parlamentar fiind, s-a făcut o comisie a alegerilor din 2009. N-a avut decât un singur scop, să tragă concluzia că Geoană n-a pierdut alegerile, ci a fost furat. Alții răi de sus i-au furat tronul de președinte. Poate acum dl. Joe Biden îi plătește datoria din 2009″, a afirmat Turcescu.

„Nu cred că era numai Biden. Trecerea pe la NATO a făcut parte din operațiunea Mircea Geoană președinte. Prelungirea acestei date (n.red. – a mandatului său) a fost ca să poată să fie el până intră în pâine (n.red. – succesorul lui Jens Stoltenberg). De fapt el va fi secretar general NATO pentru câteva luni”, a subliniat invitatul său.

To Top