Alegeri Prezidentiale 2024

S-a aflat cine i-ar putea lua locul lui Klaus Iohannis! Surpriză uriaşă înaintea alegerilor prezidenţiale din 2024. Candidatul surpriză a dat cărţile pe faţă

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Surpriză uriaşă înaintea alegerilor prezidenţiale. Este dezvăluirea momentului
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

S-a aflat cine i-ar putea lua locul lui Klaus Iohannis! Surpriză uriaşă înaintea alegerilor prezidenţiale din 2024. Candidatul surpriză a dat cărţile pe faţă. A vorbit despre un nou proiect pentru România şi a atacat în termeni duri actuala coaliţie.

Klaus Iohannis îşi termină în 2024 al doilea mandat prezidenţial. România îşi va alege un nou preşedinte. Un fost ministru de Finanţe intră tare în cursă.

Eugen Teodorovici crede că Guvernul trebuie să pună piciorul în prag. Nu mai poate fi admis faptul ca românii școliți în țara noastră să plece pe bandă rulantă în afară. „Trebuie spus şi nu trebuie să ne ferim de chestiunea asta. În România, învățământul este obligatoriu până la liceu și punct.

Peste acest nivel, cine vrea să facă în România facultate, foarte bine, dar după ce termină facultatea, trebuie să lucreze în această țară un număr de ani. Nu poţi să devii medic şi după aceea să iei drumul Europei de vest, pentru că trebuie să dai înapoi.

Costul unui student, este foarte mare. Şi atunci ar trebui să lucreze. Costurile trebuie rambursate statului român pentru facultate. Asta trebuie să înţeleagă românii, să fie corecţi. Noi practic finanţăm forţa de muncă pentru alte state, ceea ce nu e corect.

S-a aflat cine i-ar putea lua locul lui Klaus Iohannis!

Nu îl ţine nimeni legat de glie, dar aşa se face. Nu este corect să sprijini şi să formezi un om. Apoi, el să plece în altă ţară. Cine pune asemenea întrebare înseamnă că e necopt. Nu contează că ţara în care am trăit nu e cea mai bună, că nu mi-a oferit mediul în care să ne dezvoltăm. Tu nu eşti în măsură să judeci, dar dă ceva ţării tale în schimb, că te-a făcut ceea ce eşti”, a explicat Teodorovici, conform bzi.ro.

Teodorovici este gata să intre în cursa electorală. Este printre propunerile celor de la AUR pentru alegerile prezidenţiale din 2024. „Mă onorează să figurez pe o astfel de listă. Eu am declarat de mult timp, de câțiva ani de zile. Un astfel de pas, normal pentru un om politic care vrea să fie cât mai sus, ca să facă bine, cât mai mult.

E un lucru bun că domnul George Simion a provocat celelalte partide, de a deschide o astfel de competiție, fără să fie într-un for de decizie din partid, un CEX. Cel care va candida va trebui să aibă câteva criterii pe care va trebui să le bifeze. Candidatul va face campanie un an de zile.

Eu am fost și-n comunitățile rurale, în atâtea campanii. Empatizez cu oamenii, n-am niciun fel de problemă să mă întâlnesc cu ei”, a declarat Eugen Teodorovici, conform sursei citate.

To Top