Alegeri Prezidentiale 2024

S-a aflat adevărul despre Diana Şoşoacă! Ce ar putea să îi facă lui George Simion

S-a aflat adevărul despre Diana Şoşoacă! Unde a fost surprinsă sentoarea. Imaginile care o dau de gol
Diana Şoşoacă, sursa foto Facebook

S-a aflat adevărul despre Diana Şoşoacă! Ce ar putea să îi facă lui George Simion, omul care a dat-o afară din AUR. Sunt dezvăluiri de ultimă oră care aruncă în aer alegerile prezidenţiale din 2024. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva.

Klaus Iohannis îşi va termina al doilea mandat la finalul anului viitor. Conform Constituţiei, nu mai are voie să candideze. Acum, toate partidele îşi calculează şansele cele mai bune şi aruncă ân aer mai multe nume.

George Simion ar părea cea mai bună variantă pentru cei de la AUR. Liderul formaţiunii politice este văzut chiar favorit să intre în turul al doilea al prezidenţialelor.

Totuşi, s-a aflat care este marele pericol pentru George Simion. A spus-o sociologul Mirel Parala, la podcastul Evz Capital. Acesta a fost întrebat de Robert Turcescu, dacă Diana Șoșoacă are șanse reale să ajungă în funcţia de președinte, conform evz.ro.

S-a aflat adevărul despre Diana Şoşoacă!

Sociologul a spus clar. Şoşoacă nu are șanse reale să ocupe fotoliul de la Cotroceni. Poate avea un alt rol important în ecuația alegerilor. „În cazul lui Șoșoacă nu intervine discuția asta. Dar sunt foarte mulți posibili candidați, cum ar fi de exemplu Cristian Terheș, care în momentul de față suferă de o lipsă de notorietate. Nu putem să le măsurăm cu adevărat efectul potențial fiindcă lumea încă nu îi știe/ În cazul lui Șoșoacă, e cunoscută de 90% din oameni, lumea o știe. Nu are cum să intre în turul 2 din ce am măsurat eu aici. Singura ei utilitate politică e să-l omoare pe Simion”, a spus Palada, conform sursei citate.

La finalul anului 2024 vor avea loc alegeri preyidenţiale în România. Singurl care şi-a manifestat intenţia clară de a candida până acum este Eugen Teodorovici. Fostul ministru al celor de la PSD a spus clar că-şi doreşte candidatura. Acesta este apropiat, mai nou, chiar de AUR, formaţiunea politică a lui George Simion.

To Top