Alegeri Prezidentiale 2024

O nouă forță în politica din România! Cătălin Drulă: Venim cu o construcție completă

Unde se duc banii din taxa de solidaritate? Cătălin Drulă: Vă spun eu: în pensiile speciale. În sinecuri

Cătălin Drulă a anunțat că USR își propune să vină cu o schemă completă de oameni și proiecte pentru 2024, an în care vor avea loc toate tipurile de alegeri. Astfel, românii vor putea să compare ce oferă USR și ce oferă vechile partide, PNL și PSD, și să aleagă în cunoștință de cauză.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Actualitatea”, moderată de Tudor Mușat pe B1 TV.

Liderul USR a declarat miercuri, pentru B1 TV, că e prea devreme să spună dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale din 2024. Pe de altă parte, orice președinte de partid e un potențial candidat, a precizat el.

Cătălin Drulă, despre planul USR pentru anul electoral 2024

„E mai important să facem o construcție așezată, cu toată schema pentru 2024: ce facem la eruoparlamentare, cine sunt candidații, cu cine mergem la primăriile din municipiile mari, cine o să fie tandemul premier – președinte.

Venim cu o construcție completă și cu o soluție completă. Ținta noastră nu e să convingem să luăm niște voturi, să ne mai câștigăm niște locuri în Parlament, vrem să venim cu o soluție pentru România, o soluție alternativă la acest bloc.

Noi am zis că va fi un eșec, Iohannis ne-a spus că e soluția pentru România, le punem față în față și oamenii pot alege”, a mai declarat Cătălin Drulă, pentru B1 TV.

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat miercuri, la B1TV, că formațiunea are o colaborare cu Forța Dreptei și PMP și că cele trei forțe politice ar putea forma un pol de dreapta în vederea alegerilor din 2024.

„Avem deja o colaborare cu Forta Dreptei in Parlament, avem o colaborare extraparlamentara cu PMP si aceste discutii evident pot duce la o coagulare a unui pol unit. Este inca devreme, nu vrem sa punem caruta inaintea cailor, dar sunt partide care se pozitioneaza intr-o opozitie fata de sistem, asa ca e natural sa avem o colaborare.

In acest moment scena politica e clara, ai PSD si PNL, avem zona extremista si avem un singur pol de dreapta, centru-dreapta, liberal, care vrea sa se opuna acestor zone ale politicii care noi credem ca fac rau Romaniei”, a declarat Cătălin Drulă.

To Top