Alegeri Prezidentiale 2024

Lovitură teribilă pentru PNL! Dezvăluirile care îl scot din joc pe Nicolae Ciucă. Este varianta pierzătoare

Lovitură teribilă pentru PNL! Dezvăluirile care îl scot din joc pe Nicolae Ciucă. Este varianta pierzătoare

Lovitură teribilă pentru PNL! Dezvăluirile care îl scot din joc pe Nicolae Ciucă. Este varianta pierzătoare pentru liberali în alegerile prezidenţiale 2024. O spune un cunoscut politolog care lansează şi un avertisment devastator pentru liberali.

Nicolae Ciucă are mari probleme de imagine. Politologul Alina Mungiu-Pippidi a declarat că ar fi un total dezastru electoral să fie Nicolae Ciucă reprezentantul PNL la alegerile prezidențiale din 2024.

Întrebată ce șanse ar avea Nicolae Ciucă în cursa prezidențială, Mungiu-Pippidi a spus clar. „Nu știu, eu nu mai fac sondaje, așa că n-aș vrea să spun, dar după părerea mea, cum să zic. Deci poate că sunt oameni care au avut ocazia să îl audă mai des decât mine pe generalul Ciucă, eu l-am auzit vorbind de câteva ori și, sincer să spun, eu mă îndoiesc că generalul Ciucă există.

Că este o persoană autonomă care răspunde la acest nume, și nu doar o soluție a unor oameni care nu au avut o soluție mai bună și au scos un ofițer de Stat Major, și l-au pus în față că n-aveau pe altcineva”, a spus politologul, în direct pe B1 TV.

Dezvăluirile care îl scot din joc pe Nicolae Ciucă

Alina Mungiu Pippidi nu s-a oprit aici. „Eu nu cred că domnul Ciucă e un politician cu planuri și voințe proprii, iar dacă ar deveni, ar fi probabil o catastrofă săracul, deci, ca să zic așa, o fi și o parte a lui bună că a acceptat să îi scoată din încurcătură când niște oameni care nu sunt în stare decât să anuleze personalități au creat un așa vid că a trebuit el în față, dar cred că aici ar trebui să se oprească rolul istoric pe care l-a jucat generalul Ciucă”, a adăugat politologul.

„Ar fi un total dezastru electoral, deja o parte din motivul pentru care liberalii se scufundă este că sunt lipsiți de orice fel de lideri, începând cu domnul Ciucă, care cred că mulți oameni din România nici nu știu că el e șeful partidului liberal. Că e prim-ministru or fi auzit, că mai apare din când în când pe la televizor, dar sunt convinsă că are cea mai scăzută rată de cunoaștere cine este prim-ministru și cine e el, și ce vrea el, și ce valori are, și nu știu ce. Deci nu e eligibil”, a mai spus Alina Mungiu-Pippidi, conform sursei citate.

To Top