Alegeri Prezidentiale 2024

Legătura incredibilă dintre Traian Băsescu şi un miliardar! Cum ar fi încercat să impună candidatura la prezidenţiale a Monicăi Macovei

Scandal uriaş pe scena politică! Traian Băsescu e terminat. I-a luat partidul
Traian Băsescu, sursa foto facebook

Legătura incredibilă dintre Traian Băsescu şi un miliardar! S-a aflat cum ar fi încercat acesta să impună candidatura la prezidenţiale a Monicăi Macovei. Fostul ministru al Dezvoltării, Elena Udrea vine cu acuzaţii deosebit de grave din trecut.

Traian Băsescu ar fi avut o discuţie cu miliardarul George Soros. Acesta i-ar fi transmis fostului preşedinte să o susţină la alegerile prezidenţiale din 2014 pe Monica Macovei. Asta susţine Elena Udrea.

Aflată în puşcărie, Elena Udrea atacă pe toată lumea. Susține că alegerile din 2024 vor aduce schimbări majore în conducerea țării. Ea a dezvăluit și ce s-ar fi întâmplat în culisele alegerilor prezidențiale din 2014. Atunci, George Soros l-ar fi sunat pe Traian Băsescu pentru a-i cere să o susțină pe Monica Macovei.

„Coldea nu cred că a avut ceva personal cu mine, a fost planul acesta de a prelua puterea după 2014. Eu am candidat la președinție, acesta a fost momentul fatal pentru mine. Dacă nu candidam și îi lăsăm să-și facă ei jocurile, probabil că nu s-ar fi mers atât de departe în ceea ce mă privește.

Legătura incredibilă dintre Traian Băsescu şi un miliardar!

Ei au avut un plan, Traian Băsescu trebuia să se retragă definitiv, să nu mai aibă un partid. PMP a fost sabotat din toate părțile de SRI-DNA. Dacă vă amintiți, în campanie au fost luat Pinalti și Florin Popescu, care erau greii PMP.

Macovei a fost permanent un pion să saboteze tot ce am făcut în politică. Soros l-a sunat pe Traian Băsescu să îl roage să o susțină pe Monica Macovei la președinția României, atunci președintele mă susținea pe mine.

Macovei a fost pusă să mă contracandideze la președinția partidului și a luat niște voturi. Dacă nu lua acele voturi îl băteam pe Blaga din primul tur.

Monica Macovei a fost pusă să își facă M10, partidul care să contracareze Mișcarea Populară care era branduit de Traian Băsescu. A fost pusă de către Coldea, Kovesi, statul paralel”, a declarat Udrea, în direct la Realitatea Plus.

To Top