Alegeri Prezidentiale 2024

Klaus Iohannis, umilit crunt! Victor Ponta l-a desfiinţat pe şeful statului: ‘Lene, infatuare şi parvenitism’

Klaus Iohannis are în mână o mutare! Ce ar putea face președintele României

Klaus Iohannis, umilit crunt! Victor Ponta l-a desfiinţat pe şeful statului: Sunt acuzaţii fără precedent la adresa preşedintelui, după desele vizite externe ale acestuia. Fostul premier nu s-a mai abţinut şi a dat de pământ cu Iohannis.

Klaus Iohannis este pe final de mandat, dar este din ce în ce mai criticat. Fostul premier, Victor Ponta, nu a ratat ocazia de a da de pământ cu acesta.

Fostul premier Victor Ponta îl critică din nou pe președintele Klaus Iohannis pentru deplasarea în Emiratele Arabe Unite. Ponta spune că astfel de vizite, precum cea din Emirate sau cea din Japonia, sunt fantastice oportunități diplomatice și de afaceri, însă acuză că șeful statului afișează numai indolență și…parvenitism!

“Ce viata grea au unii bugetari – eu nu am prins asa vremuri si sunt invidios, recunosc ! Pleci Vineri dimineata ( cu avionul privat) ; sambata si duminica te plimbi cu sotia prin Emirate ( pe banii gazdelor) ; muncesti luni o ora doua si iar trebuie sa pleci ( tot cu privatul) ; te odihnesti marti Miercuri si joi o tai spre casa la Sibiu sa te odihnesti putin ! Dincolo de bascalie insa , vizita unui Presedinte al Romaniei in Emiratele Arabe Unite este un eveniment foarte important, pozitiv si de laudat ; ca si in Japonia de altfel.

Klaus Iohannis, umilit crunt!

Cum naiba sa reusesti sa strici toate partile bune ale unor asemenea vizite oficiale ( organizate cu multa munca si inteligenta de oficiali romani pe care nu ii stim si nu ii apreciem) ? Cum sa lasi poporul roman sa vada doar lenea , comoditatea , infatuarea, parvenitism si lipsa totala de tact ? Vreau sa ii felicit pe toti cei care l-au votat pe Dl Iohannis si m-au oprit sa ajung si eu in asemenea situatii”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Iohannis îşi va termina al doilea mandat la finalul anului viitor. Conform Constituţiei, nu va mai avea voie să candideze pentru cea mai înaltă funcţie în stat. Urmează alegerile prezidenţiale 2024, iar românii îşi vor alege un nou preşedinte.

To Top