Alegeri Prezidentiale 2024

Jocurile sunt făcute în PNL! Ce funcţie vizează Nicolae Ciucă. Premierul, dat de gol de un lider al liberalilor

Jocurile sunt făcute în PNL! Ce funcţie vizează Nicolae Ciucă. Premierul, dat de gol de un lider al liberalilor

Jocurile sunt făcute în PNL! S-a aflat ce funcţie vizează Nicolae Ciucă. Premierul, dat de gol de un lider al liberalilor. Totul s-a aflat în direct. Unul dintre vicepreşedinţii PNL, Alina Gorghiu, a vorbit despre despre candidatul partidului la alegerile prezidenţiale.

Nicolae Ciucă s-ar pregăti să-şi anunţe candidatura la alegerile prezidenţiale. Cel puţin asta susţine vicepreşedintele PNL, Alina Gorghiu.

Aceasta a vorbit despre momentul rotaţiei premierilor în coaliţie şi riscul unor tensiuni în interiorul PNL. Gorghiu spune că partidul a găsit un lider care va rămâne pe fotoliul de preşedinte al PNL până după alegerile prezidenţiale. Mai mult, speră ca Ciucă să nu mai rămână la partid şi să candideze pentru Preşedinţia României şi să o şi câştige, în 2024.

”Ne-am căutat în ultimii doi ani de zile lideri şi cred că am găsit un lider care va rămâne pe fotoliul de preşedinte al PNL până după alegerile prezidenţiale. Vedem după, ce se întâmplă, dar sper eu ca preşedintele Ciucă să nu mai rămână la partid şi să candideze pentru Preşedinţia României şi să o şi câştige”, a spus Alina Gorghiu, în direct la Digi 24. Aceasta a precizat că a vrut să omoare orice scenarii care presupun turbulenţe în interiorul PNL, pentru că ele nu există.

Gorghiu a menţionat că s-a discutat despre nevoia unei rotative foarte scurte, rapide, fără niciun fel de mişcare bruscă iar acest lucru este agreat de toţi colegii din PNL. ”În al doilea rând, nu o dată noi am spus că trebuie respectat protocolul, aşa cum a fost semnat.

Ce funcţie vizează Nicolae Ciucă

Dacă însă există discuţii pe care liderii coaliţiei le fac sau le vor face într-un viitor apropiat, în scopul eficientizării activităţii guvernamentale, sigură că ele se vor face şi vor produce consecinţe”, a mai arătat Alina Gorghiu, amintind că formaţiunea i-a dat mandat preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, să facă această negociere politică.

”E un lucru cu care nu am fost de acord noi, cei din PNL şi sper că aţi sesizat că s-a remediat situaţia. Noi am spus că este complet neproductiv să discutăm despre această rotativă, când se va face, cu cine se va facem, ce portofolii se negociază, cine cu cine se schimbă, cu 4 luni înainte de a se produce ea, pentru că se paraliează administraţia”, a mai afirmat Gorghiu, arătând că este foarte importantă stabilitatea.

To Top