Alegeri Prezidentiale 2024

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Acuzaţii şi jigniri grave la adresa Maiei Sandu. Ce l-a scos din minţi pe milionar

Răsturnare de situaţie în cazul Maia Sandu! Noi dezvăluiri despre candidatura acesteia la prezidenţiale: 'Nu asta intenționează!'
Maia Sandu sursa foto facebook

Gigi Becali s-a dezlănţuit! Acuzaţii şi jigniri grave la adresa preşedintelui Republicii Moldova, Maiei Sandu. S-a aflat ce l-a scos din minţi pe milionar. Scenariul unei posibile candidaturi a acesteia în România nu e deloc pe placul latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali a criticat-o şi a jignit-o la scenă deschisă pe Maia Sandu. Asta după ce președintele PSD, Marcel Ciolacu a răspuns unei întrebări privind o eventuală susținere, împreună cu PNL, a liderului politic moldovean la scrutinul din 2024.

Gigi Becali este înverşunat împotriva acestei idei. Mai mult, a jignit-o grav pe şefa statului vecin. Într-o intervenţie dură, latifundiarul din Pipera a dat de pământ cu Maia Sandu. „Va duce mintea sa faceti doar Maia Sandu presedinte. Maia Sandu presedinte niciodata, aia e o aschie de femeie. Chiar asa am ajuns? Ea nu stie pe unde sa isi scoata caciula. Eu nu mai intru in politica, eu nu am timp de biserica.

Dupa ce am avut un luteran, acuma vine una piticanie din Moldova, Maia Sandu. Nu stie de capul ei! Si dupa il punem pe Terhes ca zice simion. Acum bagam un raspopit? Pune pe Ciuca presedinte, e ortodox adevarat!”, a declarat Gigi Becali.

În 2024, președintele Klaus Iohannis își va încheia cel de-al doilea mandat. Momentan, nu există niciun candidat clar înscris în lupta pentru alegerile prezidenţiale. Tot în 2024 vor avea loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Şi Victor Ponta, fost premier, a vorbit despre Maia Sandu.

„Am auzit că Maia Sandu a fost la Oradea la, repet, cel mai bun penelist, care este în acest moment și care e în relații rele cu Iohannis și că unii se gândesc la scenarii. Că dacă nu mai avem nemți în România, să o aducem pe Maia Sandu din Moldova.

Gigi Becali s-a dezlănţuit!

Domnul Bolojan, alături de Boc, e singurul liberal care înseamnă ceva la popor și care are niște realizări în spate. Să fie candidat în tandem. O să fie foarte interesant dacă la anul președinții vor candida în tandem cu premierul. Tandem, în Moldova și în România. Eu, pe Maia Sandu, n-aș vota-o președintă a României. Sunt eu pricinos eu așa. Dar l-aș vota pe Bolojan premier.”, a spus Victor Ponta.

Marcel Ciolacu a declarat că este unul dintre susţinătorii Maiei Sandu şi a unificării României. A mai spus că nu avut loc o discuţie între cele două partide privind sprijinirea unui candidat comun la prezidenţiale. „Eu cred că doamna președinte trebuie să răspundă, în primul rând. Dar ca cetățean al Republicii Moldova îmi doresc ca doamna președinte să rămână cel puțin 8 ani președintele Republicii Moldova, pentru că are un mandat puternic din partea cetățenilor, iar reformele pornite sunt de abia la început. Pentru mine asta este important acum…Să facem ce ne-am propus”, a spus Andrei Spînu, vicepremier și ministru al infrastructurii din Republica Moldova: .

Întrebat dacă vede posibilă o astfel de candidatură, Andrei Spînu spune: „Eu văd posibil ca Republica Moldova, împreună cu Maia Sandu, să ajungă în UE și să transformăm țara noastră”.

To Top