Alegeri Prezidentiale 2024

George Simion ştie cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Anunţ bombă despre alegerile prezidenţiale 2024. Cine va fi noul preşedinte al României

Alianță bombă în politică! S-a aflat cu cine s-a întâlnit George Simion, liderul AUR

George Simion ştie cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Anunţ bombă despre alegerile prezidenţiale 2024. S-a aflat cine va fi noul preşedinte al României. Liderul celor de la AUR a spus că partidul său are 10 nume pentru funcţia de preşedinte.

Totuşi, deşi George Simion spune că reprezentantul AUR va ajunge în turul 2, acesta a anunţat că lupta se va da între Mircea Geoană şi Laura Codruţa Kovesi. AUR va susţine la prezidenţiale unul din cei 10 candidaţi pe care-i are în vedere.

„Lupta va fi între Geoană şi Kovesi. Poate, după mulţi ani, românii or să aibă şi ei un preşedinte al lor. Noi avem 10 variante de candidaţi în funcţie de ce face PSD-ul, cu PSD-ul intrăm în turul doi. Avem în AUR mulţi oameni de bună credinţă, buni români şi oneşti„, a spus George Simion, în direct la România TV.

Simion atrage atenţia asupra conflictului de interese care-l priveşte pe noul preşedinte ANRE, George Niculescu. Liderul AUR vorbeşte şi despre faptul că, la ora actuală, România ar avea nevoie de o reformă administrativă.

„Ar fi bine să avem alegeri anticipate, să putem da jos această coaliţie care tremură din toate încheieturile. La moţiunea împotriva ministrului Daea au avut probleme cu cvorumul, erau la limită, dacă puteau să adune 234 de voturi valabile.

De aceea a venit Predoiu, Ciucă, doamna Firea, a fost un adevărat festin al personalităţilor, pentru că, astăzi, în Parlament, s-au împărţit funcţii remunerate cu 8000 de euro – membru ANRE, vicepreşedinte cu 10.000 de euro, preşedinte – 14.000 de euro. A fost înlocuit pesedistul Chiriţă cu omul lui Virgil Popescu. Am tot semnalat, ieri, în Comisie că noul preşedinte al ANRE are acţiuni la OMV.

A spus că le va vinde, dar există conflicte de interese clare legate de prezenţa unor persoane apropiate de OMV şi in chestiuni legate de energie. Tu ca preşedinte al ANRE ai acţiuni. Eu acuz că este într-o gravă incompatibilitate, dar el anunţă că nu este nicio problemă.

George Simion ştie cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis!

M-am întâlnit cu Virgil Popescu la Viena, şi-a căsătorit fata la Viena, unde are sediu OMV. Dacă nu înţelegem că şi-a numit omul la conducere inlocuindu-l pe reprezentantul UDMR-ului … Prin opoziţia noastră, ei trebuie să-şi facă treaba, dar nu şi-o fac. Nu putem face mai mult decât ce facem acum, pentru ca mi s-a inchis gura la comisia la care a fost acest domn.Este rolul nostru ca opoziţie să speculăm toate greşelile. Din păcate pentru poporul român, greşelile sunt nenumărate„, spune George Simion.

România riscă să nu mai primească a doua tranşă din PNRR. Asta pentru că Ministerul Energiei condus de Virgil Popescu are două jaloane restante. Cele două jaloane sunt în valoare de 143 de milioane de euro.

„A doua tranşă din PNRR nu ne mai vine pentru că Virgil Popescu nu a reuşit să facă posibile toate jaloanele, a închis toate termocetralele, dar capacităţi noi de producere de energie nu. Şi a venit MIPE şi a anunţat că nu ne vin banii. Aş spune că la conducerea statului român sunt cei de la OMV, firmele de tăiere a lemnului„, spune liderul AUR.

To Top