Alegeri Prezidentiale 2024

George Simion spune cine ar fi candidatul ideal al AUR pentru alegeri: Ar fi un președinte de succes al României

George Simion spune cine ar fi candidatul ideal al AUR pentru alegeri: Ar fi un președinte de succes al României
george simion. sursa foto: Facebook

Este pentru prima dată când George Simion vorbește despre alegerile prezidențiale din 2024. Deși AUR nu a stabilit clar care va fi candidatul sau vreo listă posibilă de potențiali candidați, George Simion a spus în direct la România TV, cine ar fi un președinte de succes al României.

Iar în ceea ce privește propunerea AUR pentru alegerile prezidențiale, George Simion a spus că partidul nu a ales încă pe cineva, dar cu siguranță vor câștiga, iar România va avea „în sfârșit un președinte”.

„Partidul AUR încă nu și-a anunțat candidatul la prezidențiale. Vom vedea ce se întâmplă. Încercăm să fructificăm la maxim această șansă. Candidatul PSD și candidatul AUR vor intra în turul doi. Dan Puric este o valoare a neamului românesc și este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi. Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte.”, a explicat președintele AUR.

Dan Puric: Politicienii sunt reprezentativi pentru oculta mondială

Dan Puric a fost invitatul jurnalistul Ionuț Cristache în podcastul de pe EVZ Play și a făcut o serie de comentarii despre situația actuală din România. El a vorbit despre situația politică, acuzând faptul că politica României se face în altă parte, iar „politicienii sunt reprezentativi pentru oculta mondială”.

Dan Puric a declarat în podcastul „România lui Cristache”, realizat de jurnalistul lui Ionuț Cristache, că spațiul politic nu face decât să mutileze țara, motiv pentru care el se declară împotriva implicării în politică.

„Politica României nu-i mai aparține României. Politicienii sunt reprezentativi pentru oculta mondială, pentru formele astea suprastatale. De ce nu fac ei fapte concrete, fiecare la locul lui de muncă, de ce trebuie neaparat să faci politică ca să redresezi tara? Spațiul politic este făcut să mutileze țara. Îmi aduc aminte de o vorbă a lui Demostene, «Eu îți spun ce să faci». Mai târziu. P.P. Carp a zis «voi sunteți temperatura eu sunt medicamentul». Unul din marile pericole la care se lucrează acum, felul de a fi trebuie dat distrus, ideea de religie, de ce părinții trebuie să intre într-un partid?”, a afirmat Dan Puric în podcastul „România lui Cristache” de pe EVZ Play.

To Top