Alegeri Prezidentiale 2024

El vrea să îi ia locul lui Klaus Iohannis! Deputatul care se plimbă pe banii românilor visează să fie preşedinte

Hoțul de la Interne reprezintă România în continuare! Cătălin Drulă: După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis că Bode a furat

El vrea să îi ia locul lui Klaus Iohannis! Deputatul care se plimbă pe banii românilor visează să fie preşedinte. Şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale 2024 chiar de la tribuna Parlamentului. Este vorba despre Andi Grosaru, deputatul minoritatăţii italienilor din România.

Andi Grosaru este la al doilea mandat în legislativ. Acum visează să îi ia locul lui Klaus Iohannis. Totul a devenit publica la plenul reunit în care era decis noul șef al Autorității Electorale Permanente-

Andi Grosaru, deputat neafiliat, după ce a fost exclus din Grupul minorităților, a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale din 2024.

Andi Gorsaru a fost între 1997 și 2000 administrator al Comunității Italiene din Bucovina, apoi administrator al R.A.A.P.P.S. – Sucursala de Reprezentare şi Protocol Suceava, în perioada 2000-2001.

Activitatea în Parlamentul României și-a început-o în 2005. Prima dată a fost consilier, apoi expert, până în 2011. Grosaru, care e licențiat în științe juridice, a profesat și ca avocat.

În primele luni ale anului 2022, Andi Grosaru, fost deputat al Grupului minorităților, a mers în Guatemala, la Lucrările Forumului Parlamentar de Intelligence și Securitate. Pentru cele 5,5 zile a decontat 22.864 de lei.

În 2021, deputatul Grosaru a mers pentru cinci zile şi jumătate în Panama, loc unde a participat la Forumul Parlamentar de Intelligence şi Securitate. Suma primită pentru bilete, cazare şi diurnă a fost de 24.130 de lei, adică aproximativ 4.800 de euro.

Forumul propriu-zis a avut loc în perioada 28-30 iunie 2021. „Imediat după sosirea în Panama, am participat, în seara zilei de 28 iunie, la recepţia organizată de Ambasada Statelor Unite la reşedinţa ambasadorului SUA, ocazie cu care am întreţinut o serie de discuţii cu diplomaţii Statelor Unite, cât şi cu o serie de invitaţi, atât parlamentari panamezi, invitaţi şi participanţi la forum, dar şi cu oficiali ai unor state sud-americane, dar şi europeni. În cadrul aceleiaşi recepţii, am abordat cu reprezentanţi ai Adunării Naţionale Panameze o serie de discuţii prin care am reamintit bunele intenţii pe care le avem, dorinţa de a relansa dialogul politic şi diplomatic”, arată Grosaru în informarea sa despre ce a făcut în Panama.

El vrea să îi ia locul lui Klaus Iohannis!

Nu este singurul candidat la prezidenţiale. Antreprenorul Silviu Zetea din Baia Mare şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din anul 2024, la un eveniment la care au luat parte peste 400 de persoane. Silviu Zetea a fost membru al PNL, imediat după anii ’90. A a fost primarul comunei Medieşul Aurit din judeţul Satu Mare, după care a plecat din politică şi a intrat în afaceri.

Eugen Teodorovici visează să fie şi el preşedinte, conform adevarul.ro. Fost ministru al Finanțelor, Teodorovici nu mai e membru de partid. A avut contacte Pro România, cât și cu AUR. În ceea ce privește AUR, fostul ministru a dat curs mai multor invitații ale partidului de a vorbi ca expert.

Prima persoană care a anunțat că se va înscrie, dar din postura de candidat independent, a fost Remus Cernea, în februarie 2022. Fostul deputat a mai candidat și în 2009, din partea Partidului Verde. A obținut 0,62% din totalul voturilor, adică 60.539 de voturi. Apoi, Cernea a mai intenționat să candideze în 2014, însă nu s-a mai regăsit pe lista finală.

To Top