Alegeri Prezidentiale 2024

Dezvăluiri incredibile înaintea alegerilor prezidenţiale! Nume surpriză în cursa pentru Cotroceni. Cine îi ia locul lui Klaus Iohannis

S-a aflat cine îi va lua locul lui Klaus Iohannis! Surpriză uriaşă înaintea alegerilor prezidenţiale. Este dezvăluirea momentului
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Dezvăluiri incredibile înaintea alegerilor prezidenţiale! Nume surpriză în cursa pentru Palatul Cotroceni. S-a aflat cine îi ia locul lui Klaus Iohannis. După două mandate ale actualului şef al statului, România îşi va alege un nou preşedinte. Conform Constituţiei, Iohannis nu mai are voie la un al treilea mandat.

Klaus Iohannis va părăsi Palatul Cotroceni la finalul anului viitor. În 2024, vom avea alegeri prezidenţiale, pe lângă cele parlamentare, europarlamentare şi locale.

Momentan, niciun partid important nu şi-a numit un candidat la alegerile prezidenţiale. Pe surse au apărut mai multe nume importante. Un apropiat al celor de la USR, Andrei Caramitru, vine cu dezvăluiri incredibile. A numit trei nume importante care ar putea intra în cursă cu şanse reale de a câştiga.

Până să numească cele trei nume, Caramitru l-a făcut praf pe preşedintele Klaus Iohannis. Spune că acesta a fost un adevărat dezastru pentru România. Mai mult, Caramitru spune că la următoarele alegeri prezidențiale trebuie un alt profil de președinte. Acesta consideră că doar Laura Codruța Kovesi, Maia Sandu sau Mircea Geoană au șanse reale. Maia Sandu a fost propusă şi de preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Liderul social democrat spusese că Maia Sandu poate fi aleasă în contextul unei alianţe PSD-PNL.

Dezvăluiri incredibile înaintea alegerilor prezidenţiale!

Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi ar veni pe filiera USR, în timp ce Mircea Geoană, actual adjunct al NATO, ar fi pe lista lungă a celor de la PSD. ”După catastrofa existentă, e esențial cine va fi următorul Presedinte. Trebuie cineva cu creier, smart, clar pro-NATO/SUA si cu experiența la nivel mare.

Sunt doar 3 nume, ca sa fie clar: Codruta Kovesi, Maia Sandu sau Mircea Geoană (in ordinea asta).”, scrie Andrei Caramitru, pe Twitter.

În schimb, Caramitru nu a nominalizat niciun candidat din partea celor de la AUR. Conform tuturor sondajelor de opinie preelectorale, AUR este cea de-a treia forţă politică din România. USR a scăzut sub 10% deja. Conform sondajelor, foştii parteneri de guvernare ai celor de la PNL mai au în jur de 8%.

To Top