Alegeri Prezidentiale 2024

Dezvăluiri de ultimă oră despre înlocuitorul lui Klaus Iohannis! Cine este favorit să intre în turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Ar fi o surpriză uriaşă

Hoțul de la Interne reprezintă România în continuare! Cătălin Drulă: După aproape o lună, și-a dat seama și Iohannis că Bode a furat
Klaus Iohannis, Sursa foto Administratia Prezidentiala

Dezvăluiri de ultimă oră despre înlocuitorul lui Klaus Iohannis! S-a aflat cine este favorit să intre în turul 2 al alegerilor prezidenţiale 2024. Ar fi o surpriză uriaşă. Jurnalistul Sebastian Zachmann a comentat anunțul făcut de deputatul AUR, George Simion cu privire la intențiile sale de anul viitor.

Klaus Iohannis îşi va încheia al doilea mandat la Palatul Cotroceni la finalul anului viitor. Conform Constituţiei nu mai are dreptul la un alt mandat.

În opinia lui Sebastian Zachmann alegerile europarlamentare ar putea fi trambulina care îl va propulsa pe George Simion în cursa prezidențială. George Simion a anunțat că ia în considerare participarea la alegerile prezidențiale din 2024.

Sebastian Zachmann a făcut o serie de comentarii cu privire la o eventuală candidatură a lui George Simion. „George Simion conduce un partid care și-a dublat scorul electoral în ultimii doi ani. De fapt, e singurul partid care a crescut din 2020. PSD se învârte la puțin peste 30% (scorul tradițional), iar PNL și USR nici nu visează la procente mai mari, ci să nu se prăbușească abrupt. AUR va anunța candidatul la prezidențiale după alegerile europarlamentare, a afirmat jurnalistul Sebastian Zachmann.

Dezvăluiri de ultimă oră despre înlocuitorul lui Klaus Iohannis!

Miza lui Simion este să-și ducă partidul pe locul doi la alegerile europarlamentare, după PSD și înaintea PNL. Dacă va obține un asemenea rezultat șansele să se califice în finala pentru Cotroceni devin foarte mari. „Miza lui George Simion e să-și ducă partidul pe locul doi la euroalegeri, după PSD. Și ținta e realistă, în condițiile în care AUR strânge toate voturile din bazinul suveranist. PSD își propune să câștige președinția, deci va trebui să pozeze în partid pro-european în campania pentru euro. PNL se îndepărtează tot mai mult de electoratul liberal, deci va miza pe primari, care se mobilizează puțin spre deloc la euroalegeri. Iar USR și REPER vor ronțăi dintr-o felie oricum subțire”, a mai arătat jurnalistul.

Dar asta nu e tot. Jurnalistul spune cum poate fi propulsat Simion în finala prezidenţială de anul viitor. „În mod paradoxal, alegerile europarlamentare ar putea fi marea trambulină pentru cel mai vocal politician anti-Bruxelles. O trambulină care-l poate arunca pe George Simion până în finala prezidențială, în contextul în care PSD e deja acolo, iar dreapta, așa cum ne-a obișnuit, e măcinată de orgolii mari și de procente mărunte”, a concluzionat jurnalistul într-o postare pe Facebook.

To Top